זהו
U UnderLittleJunkie New member 27/10/04 #1 RADIO MUSIC AWARDS 2004 אלאניס הגיעה לפרסי הרדיו בארה"ב בלאס וגאס יפה מתמיד עם השיער שארך טיפה ודפקה הופעה נחמדה ביותר ל8es. הנה כמה תמונות. ד"א אפשר כבר להשיג 8es מאותו ערב
RADIO MUSIC AWARDS 2004 אלאניס הגיעה לפרסי הרדיו בארה"ב בלאס וגאס יפה מתמיד עם השיער שארך טיפה ודפקה הופעה נחמדה ביותר ל8es. הנה כמה תמונות. ד"א אפשר כבר להשיג 8es מאותו ערב
L Lotzifer New member 27/10/04 #15 תודה רבה! התמונות מדהימות! הנה עוד אחת מדהימה מהטקס.... ופה יש עוד הרבה
L Lotzifer New member 27/10/04 #16 פה.... http://www.alanisutopia.com/yabbse/index.php?board=3;action=display;threadid=57749
B BaBa LiVe New member 27/10/04 #10 בתור גבר שלובש ג'ינס וטי שירט כל חיו, לא מתעניין באופנה, בטח לא באופנה של נשים.. אני מתרשם, שאם יש לה מעצב..לבגדים הוא נורא מיוחד... ובתור אחד שלא מבין באופנה, אני באמת רוצה לדעת איפה היא קונה את הבגדים... זה מעניין לא? זאת השמלה, ואח"כ היא לבשה גלימה שחורה של סופרמן?
בתור גבר שלובש ג'ינס וטי שירט כל חיו, לא מתעניין באופנה, בטח לא באופנה של נשים.. אני מתרשם, שאם יש לה מעצב..לבגדים הוא נורא מיוחד... ובתור אחד שלא מבין באופנה, אני באמת רוצה לדעת איפה היא קונה את הבגדים... זה מעניין לא? זאת השמלה, ואח"כ היא לבשה גלימה שחורה של סופרמן?
U UnderLittleJunkie New member 27/10/04 #13 ../images/Emo9.gif ראיתי פעם תוכנית בvh1 על מעצב בגדים שאלאניס קונה אצלו הרבה מאוד מהבגדים שלה. אני רק צריך להזכר בשם
../images/Emo9.gif ראיתי פעם תוכנית בvh1 על מעצב בגדים שאלאניס קונה אצלו הרבה מאוד מהבגדים שלה. אני רק צריך להזכר בשם
G gggrrr New member 28/10/04 #17 יחסית לדיסק צולע היא מופיעה הרבה אני מרוצה מזה שהיא לא מפסיקה לנסות לייחצן את האלבום ישר כח חוץ מזה שאני אוהב בחורות בשחור sexy
יחסית לדיסק צולע היא מופיעה הרבה אני מרוצה מזה שהיא לא מפסיקה לנסות לייחצן את האלבום ישר כח חוץ מזה שאני אוהב בחורות בשחור sexy
B BaBa LiVe New member 28/10/04 #18 חבל...היא עולם שהולך ונעלם בשביל כולם אלאניס תשאר לנצח JLP , טאנק יו והנדס קלין... אה ואולי...אולי אבריטינג.. זהו.
חבל...היא עולם שהולך ונעלם בשביל כולם אלאניס תשאר לנצח JLP , טאנק יו והנדס קלין... אה ואולי...אולי אבריטינג.. זהו.