Radio All For Peace

mebo2

New member
Radio All For Peace

טוב - כמה עובדות מאחד שעבד בכל השלום 3 שנים 1) כל השלום היא תחנה חוקית - יש לה רשיון מהרשות הפליסטינית - התדר אושר על ידי משרד התקשורת הישראלית ונמסר לפליסטינים בהסכם אוסלו - אם התחנה לא הייתה חוקית היו סוגרים אותו מזמן - כמו RAM FM 2) המשדרים נמצאים ברמאללה 3) קול השלום וערוץ 7 שידרו מייל אחד מהחוף בלבד. ההבדל פה שערוץ 7 שמו תחנות ממסר בכל הארץ - בגלל זה עצרו את המנהלים יכול להיות שבגלל לא הרבה אנשים מאזינים לכל השלום בארץ, משרד התקשורת לא מודאג כל כך - לא כמו RAM FM שהיתה ממש איום על תחנות כמו רדיוס וכו. אז סורי - כל השלום חוקית. אני לא מבין את כל בהלה, היא תחנה קטנה, לא עושה רעש, ואתם נותנים לה פרסום פה בפורום.

הרלאשי

New member
למה אין שם שידורים חיים?אם אתה הולך על עובדות

תציג את כולן! אל תחסוך במילים. יש מקום בהודעה למאות מילים.

הראלשי

New member
שידוריים חיים יש ויש תוכנית הבוקר עם תמי מולד

כל התוכניות עד השעה 10

ממליץ לך לפנות לטיפול

אתה כבול בתיסכולים ומרוב ניקים לא מוצא לא את הידיים ולא את הרגליים. דע לך שלפעמים כאשר מרפים, החיים יכולים להפוך ממש ורודים.

שים לב למשהו חשוב

יש פה שני כינויים... "הרלאשי" ו"הראלשי" (בשני החליפו בין האות ל' לאות א'). כמובן ששניהם עדיין יכולים להיות אותו אדם, מה שאני לחלוטין לא פוסל.

kuki1212

New member
ל"אייל גולן"

ואתה כבול ברוע לב ומרוב רוע אתה שונא את עצמך.לך אתה לטיפול מכוער שכמוך

קול השלום

לפני שפותחים תחנה שקוראים לה "קול השלום" המקשרת בין יהודים לערבים צריך לפתוח תחנה "קול השלום" שמטרת היא לעשות שלום בין יהודים בין אשכנזים ,ספרדים ,חילונים,דתיים,חרידים אם בנינו לא יהיה שלום אז לא יהיה שלום גם עם השכנים שלנו

mebo2

New member
כל השלום

רעיון מצויין - רוצה לפתוח תחנה כזאת? אני איתך! דרך הגב - זה כל השלום ולא קול השלום

למעלה