RAD:)

BalleRinas

New member
RAD:)

מישהי כאן עושה RAD ויכולה להגיד לי איזה רמה נחשב הממוצע לכיתה ט'?

leiny85

New member
עשיתי RAD לפני יותר מדי שנים...

אבל נראה לי שזה GRADE 7 ככה, או אלמנטרי

leiny85

New member
אני לא זוכרת מה היה הסיפור אז...

אבל כשאני התחלתי ללמוד אז היה מסלול די מוגדר: PRE PRIMARY - כיתה א PRIMARY - כיתה ב GRADE 1 - כיתה ג GRADE 2 - כיתה ד GRADE 3 - כיתה ה GRADE 4 - כיתה ו GRADE 5 - כיתה ז PRE ELEMENTARY - כיתה ח ELEMENTARY - כיתה ט PRE INTERMIDIATE - כיתה י INTERMIDIATE - כיתה יא ADVANCED - כיתה יב באיזשהו שלב (אני הייתי בGRADE 5 נראה לי) - פתאום צצו להם GRADE 6, 7 ו-8... אז המורה שלי שילבה. עשינו פעם בשבוע ELEMANTARY ופעם בשבוע GRADE 7. (+שיעורים חופשיים ופוינט כמובן). עכשיו הסתלכתי באתר של הRAD ובכלל לא מצאתי זכר לELEMENTARY ושות'. רק לGRADE-ים. יכול להיות שהם שינו את המתכונת... ממה שזכור לי - הGRADE-ים (6+7+8) היו הרבה יותר ריקודיים, והELEMENTARY ושות' נתנו יותר דגש על טכניקה נקייה (ולכן, מן הסתם התרגילים היו יותר קשים ברמות האלה).

מה שקורה זה ככה:

המסלול מתחיל ב pre-primary primery ואז יש רמות 1-5. אח"כ אפשר לבחור בין שני מסלולים- רמות 6-8, שזה באמת יותר ריקודי ומתאים למי שמעוניין לרקוד יותר בשביל הכיף ולא בשביל מקצוע, או הרמותL intermediate foundation (לשעבר pre-elementary) intermediate (לשעבר elementary) advanced foundation (לשעבר pre-intermediate) advanced 1 (לשעבר intermediate) advnaced 2 (לשעבר advanced) זה המסלול שמיועד למי שרוצה לעסוק בריקוד כמקצוע, וברמות האלה יש גם עבודה על פוינט לבנות. עקרונית, אני התחלתי ישר מרמה 2 בכתה ב, עשיתי את הרמות עד רמה 7 לפי הסדר, ואז עשיתי את intermediate advanced 1 advanced 2 את האחרונה עשיתי שנה שעברה, בכתה יא. אבל התקדמתי יחסית מהר, ובד"כ עושים אותה ביב או שנה-שנתיים אחרי. הייתי אומרת שלכתה ט intermediate foundation או intermediate הן המתאימות למסלול מקצועי.

leiny85

New member
טוב, אז זה מסביר את זה...

(מסביר למה לא מצאתי את הרמות הישנות באתר...). בכל מקרה גרמת לי להרגיש זקנה ("בזמני זה לא היה ככה..."), אז אני הולכת להוציא את השיניים התותבות... יום טוב.

חח אל תרגישי זקנה :)

זה שינויים רק מהשלוש שנים האחרונות... כשעשיתי את אלמנטרי הוא עדיין היה אלמנטרי ולא אינטרמידייט :) את לא לבד

leiny85

New member
טוב נו, אני אבטל את ההרשמה ל

בית האבות הקרוב למקום מגוריי...
לזכותי ייאמר שאני לא מעודכנת כי בשלוש השנים האחרונות ראיתי בעיקר הרבה ירוק (מדים
) ולא סטודיואים למחול...

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifפשש.. איזה הסבר מסודר.

היינו צריכים את זה פה

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאני לא חושבת שזה כלכך

קשור לכיתה שאת נמצאת. זה תלוי בעבר שלך בריקוד, ביכולות שלך, ניסיון וזה... למשל אצלי בקבוצה, רמה 6 וintermediate, אני בכיתה י', אבל יש בנות כבר באוניברסיטה, ויש אחת בכיתה ו'.

למעלה