Raamzi אני Oski

oski

New member
Raamzi אני Oski

אתה מכיר אותי? אני הייתי בחו"ל שבועיים לכן לא יצא לי לכתוב תגובה לפני כן Woher kennst du mich Haben wir eine gemeinsame Freund namens Rainer אני לא מכיר אף ראמזי. אתה כתבתה באחד המקומות שאין להסתתר מאחרי שם מזויף הגד את שמך האמיתי ואוכל לומר אם אני מכיר אותך. אוסקי

9ball master

New member
היי oski

ברוך שובך לפורום
Raamzi כתב באחת ההודעות שלו: "אני יכול להציג עצמי...שמי רוברט מירלי ואני מהעיר קארלסרווה ליד באדן"

Raamzi

New member
שלום

נעים 8BALL MASTER אותי זה לא מצחיק עכשיו גם 8 לא מספיק 9

9ball master

New member
אתה אומר את זה כאילו ש...

הוא אמור להכיר אותך.... לא מספיק שבחרת שם דומה מאד לשלי אז גם כותרות ההודעות שלך יהיו דומות לשלי, אולי תבנה לך אישיות משלך.... אתה סתם יוצר בלבול

9ball master

New member
אין לי בעיה אם ה...

שם אבל שים לב עשית זאת שוב, העתקת שוב כותרת, לא יודע אם אתה עושה זאת בכוונה, אני מקווה שלא, הייתי רוצה להאמין שיש לך יותר שכל מזה. נראה לי שהאקדח חוסם את תעבורת החמצן למוח....

8Ball Master

New member
אין לי בעיה אם ה...

..חמצן, בכל מקרה על תשכח זה אותם הכדורים רק משחק שונה.

9ball master

New member
תגיד בתור...

master במשחק ה 8ball, אפשר לשאול אותך שאלה? אם בשבירה נכנס שחור, מה קורה??

9ball master

New member
זה לא משנה ב....

איזו מדינה אתה משחק, יש חוקים רשמיים בין לאומיים, אני מכיר רק את החוקים הנ"ל. התשובה שלך לא נכונה, כי היא לא מלאה... אני מציע שתשנה את שמך ל 8ball student, תלמד את המשחק וחוקיו ואז אולי תהיה master

8Ball Master

New member
ובכן התשובה המלאה...

השחקן שפתח יכול לבקש לפתוח מחדש או שהכדור השחור יוחזר למקומו וימשיך את המשחק.

8Ball Master

New member
יחד עם זאת שמעתי...

שאיפה ששיחקת בארה"ב היו רואים בזה נצחון...כך שמעתי אני לא בטוח

9ball master

New member
בחלק מהתחרויות זה...

באמת נחשב לניצחון... לפי החוקים הרשמיים זה לא

8Ball Master

New member
סליחה

לא השחקן שפתח אלה היריב יכול לבקש ממנו לפתוח מחדש או ימשיך במשחק כאשר מחזירים את הכדור השחור למקום

8Ball Master

New member
אני אשאל אותך שאלה....

במשחק 8BALL אם נכנס כדור שלך ביחד עם כדור של היריב ..מה זה? מה עכשיו?

9ball master

New member
במשחק ה 8ball יש...

להודיע איזה כדור נכנס לאיזה כיס, כל עוד הכדור נכנס לכיס שאמרת והמכה הייתה חוקית, כלומר הלבן פגע קודם בכדור מקבוצת הכדורים שלך (ובמקרה זה הכנסת את הכדור שהכרזת, אין צורך לגעת בבנדה כי נכנס כדור) אז אתה ממשיך לשחק

למעלה