Raamzi אני Oski

9ball master

New member
לא נכון !!!!

צדקת בפעם הראשונה!!!! השחקן שפתח יכול לבקש סידור מחדש ולפתוח מחדש או למקם את השחור על הנקודה ולהמשיך לשחק. מה שאתה אומר הוא נכון אם נכנס לבן בשבירה. כמו שאמרתי, תשנה את שמך ל 8ball student ולך תלמד את המשחק

8Ball Master

New member
איך היה הגמר בסקורס שמעתי..

היו שם חלופי דברים קשים בגמר בין שתי שחקני הגמר

9ball master

New member
אין לי....

מושג, לא הייתי שם אבל שמעתי שהפסדת בגמר, זה קורה לך הרבה אההה תמיד מקום שני....

9ball master

New member
תגיד, כש....

השולחן "פתוח" ואני פוגע בכדור עם פסים ונכנס כדור חלק, מה עושים עכשיו????

8Ball Master

New member
עדיין פתוח...

כל עוד לא הכרזת על כדור וחור השולחן נשאר פתוח...רק אם תכריז על כדור וחור והוא נכנס אתה ממשיך בקבוצה הזו של הכדורים

8Ball Master

New member
אתה ממשיך לשחק..

בהמשך לשאלה שלך אתה ממשיך לשחק...אתה צריך עכשיו להכריז על חור וכדור

9ball master

New member
שוב טעות!!!

כמו שכבר ציינתי, ב 8ball יש לכריז איזה כדור יכנס לאיזה כיס, במקרה הנ"ל מכיוון שלא הוכרז אז התור עובר!!!! אם הייתי מכריז אני פוגע בכדור מפוספס (לדוגמא) במטרה להכניס כדור חלק בכיס מסויים אז ורק אז אני ממשיך לשחק וקבוצת הכדורים שלי היא החלקים, אין כזה דבר ששולחן נשאר פתוח אחרי מכה חוקית (חוץ מבשבירה) ושהכנסתי כדור שהוכרז, הוא נשאר פתוח ותור עובר אם לא הכרזתי!!! זה ברור מר 8ball student

9ball master

New member
איזה תרוץ....

כתבת שתי תגובות לשאלה, באחת מהן אפילו רשמת "בהמשך לשאלה שלך..." די הגזמת, זאת לא בושה להודות שלא יודעים משהו. גדולה של בן אדם נמדדית בן השאר כשהוא מודה בטעותו, ואתה איש דיי גדול... עדיף שתגיד "טעיתי" או "לא יודע" מאשר תגיד משהו שאנחנו עלולים להבין ממנו שאתה לא יודע לקרוא...

9ball master

New member
לפני ש...

ניגשים לטסט המעשי חייבים לדעת ולעבור תאוריה... בוא נראה אותך פעם אחת מתנהג כמו ספורטאי אמיתי, תשחק בלי לעשן, תגיע בלי אקדח או סכין או אזיקים או כל דבר אחר על החגורה שלך (לא מקובל שמגיעים עם אמצעי לחימה לארוע ספורט וגם לא למשחק ספורטיבי בין חברים) והכי חשוב, נראה אותך לא מוציא מילה מהפה במשך משחק שלם... אז ורק אז אני יעלה אתך לשולחן

9ball master

New member
כן נכון, אתה צודק.....

לפי ההודעות שלך, אתה בדיוק מי שאני חושב.... זה לא משנה, לא באתי הנה על מנת לתקוף אותך אישית, אם נפגעת אז אני מצטער אבל אני פשוט לא מבין למה אתה עושה דברים בצורה שאתה עושה אותה.

למעלה