R95 Alfalfa Tonic ... מישהו מכיר?

R95 Alfalfa Tonic ... מישהו מכיר?

שלום לכולכם, שלום לכולכם, אני נמצא כעת ברגרסיה מאוד קשה של ה-CFS, בין היתר יתכן שבעקבות טיפולי דיקור שהתחלתי לקבל (טיפול לניקוי רעלים). רופאי המטפל המליץ לי, בעקבות ההתדרדרות, לקחת את ה"שיקוי" הנ"ל. רציתי לשאול אם מישהו מכיר או התנסה בחומר הזה, שמיועד, עפ"י הגדרת היצרן, לטיפול בתשישות קשה הנגרמת מסיבות שונות. מודה לכם מראש, שלכם, אודי

linar1

New member
אודי שלום../images/Emo45.gif

על פי השתיקה של האנשים כאן, השיקוי כנראה עדיין לא ניבחן. ומה איתך - אתה כבר שותה? LINAR

טרם התחילותי לשתות תן השיקוי הנ"ל..

אני מתלבט קשות. מצד אחד, מדובר בסך הכל במוצרי "מזון" כמעט שגרתיים, שניתן לאכול ב"בודדים", אולם המיצוי שלהם מן הסתם מוציא להם את המיץ והופך אותם ליעילים יותר (השיקוי הוא תמצית של שיבולת שועל, אלפלפה, ג'ינסנג, קינמון עם סוכר וכהל). מצד שני, אני חושש ממכות אנרגיה "חיצוניות", שלא מרפאות כלום, אלא רק מעניקות אשלייה לרגע. מעדיף לחיות על "אש נמוכה" ובטוחה, מאשר לחיות באשלייה רגעית... אני סובל מהתסמונת כארבע שנים בוודאות, והתקופות הבודדות (ימים עד שבועות ספורים) בהן זכיתי לאנרגייה מוגברת התרסקו להן באופן פתאומי חזרה לתהומות התשישות. מה דעתך?

yamit23

New member
לא מכירה ספציפית

למיטב ידיעתי וממה שנתקלתי אצל חולים אחרים, "כלל האצבע" אומר: חולי פיברו' / CFS אסור להמריץ. בדיוק מהסיבות שכתבת, העייפות / תשישות נובעת מבעיה / חוסר איזון. המרצה חיצונית לא פותרת את הבעיה הראשונית, והיא עלולה לגרום נזק בנפילה שתבוא בעקבותיה. לכן נוסח כלל האצבע הזה. טיפול אישי שימצא את הבעיות האישיות ויעזור בפתרונן עשוי להיות הרבה יותר אפקטיבי לאורך זמן. כפי שאני רואה את זה, אם להשתמש בביטוי מתחום הטיילות, צריך לאזן כאן בין קוצר הנשימה לקוצר הרוח... אני מעדיפה להתמודד עם קוצר הנשימה, דהיינו - ללכת בדרך האיטית והארוכה יותר, שלהערכתי תביא לתוצאות טובות יותר בסופו של דבר. המון בריאות
אני מעדיפה

תודה על התשובה, yamit23, חיזקת אותי

ככה גם אני מרגיש אינטואיטיבית, מבלי לדעת באופן "רשמי". זאת הסיבה שבגללה נמנעתי כל השנים מתוספי מזון שונים ו/או וויטמינים בכמוסות או תמציות. אני מרגיש, שאם גופי קורא לי לנוח, אסור לי "לדחוף" אותו בכוח, אלא להבין למה הוא זקוק למנוחה ולעצירה של החיים, גם ברמה הפיסית וגם הרוחנית. בכך אופן, הנחתי את ה"שיקוי" המדובר בצד ואולי אחליף אותו למשהו אחר בבית המרקחת, או שאשמור אותו למקרה חרום. תודה על ההיענות והתשובה
. מאחל לך ולכל חברי הקהילה כאן שבת שלום, נטולת מכאובים ועייפות... אודי נ.ב. היום, פתאום, לאחר תקופה כה ארוכה, אני מרגיש סבבה.... כבר לא רגיל לזה... צובט את עצמי ומנסה להבין אם זה אני... נזכרתי בסיפור על הפולניה, שאם היא קמה בבוקר ומרגישה טוב, היא מחכה חמש דקות שזה יעבור...

אודי, כמה מילים:

אלפלפא ושבולת שועל
מעולים ג'ינסנג
לא מומלץ בכלל לחולי פיברו סוכר וכוהל
לא בריא גם לבריאים קינמון
מחמם, כך שיש כאלו שטוב להם ויש כאלו שלא... כתבת: "אני סובל מהתסמונת כארבע שנים בוודאות, והתקופות הבודדות (ימים עד שבועות ספורים) בהן זכיתי לאנרגייה מוגברת התרסקו להן באופן פתאומי חזרה לתהומות התשישות." יש נטיה להיכנס לשאננות כשמרגישים טוב ולחשוב ש "זהו! התסמונת מאחורנו" אך לא כך הוא. אם תתייחס לתסמונת בכבוד שהיא דורשת, גם ובמיוחד כשאתה מרגיש טוב, היא תהיה נחמדה אליך ולא תמשוך אותך לתהומות גדולים מדי. דע, שתמיד יהיו עליות וירידות. איך עושים את זה? תדפדף אחורה - יש המון הודעות שמתייחסות

פיברומאלגיה

משנת 1993 אני סובלת מפיברומאלגיה. לאחר תאונת דרכים. מצאתי שדבר אחד עוזר לי בתסמונת וזו חזרה לחיים בכוח. צעדות וחברים. אין מה לעשות נגד התסמונת. אני מתנגדת נמרצות לטיפול תרופתי של נוגדי דכאון אני רואה בהם תרופות הבאות להשתיק אותנו. אנימאמינה בחזרה לחיים גם אם אני לעיתים קרובות נטולת כוחות. אבל החיים חזקים מכל מחלה. בואו ונחליט שאכן אנחנו עם התסמונת. עם זאת אנחנו לא נותנים לה להשתלט עלינו. זו החלטה. וזאתלאחר שעברתיכל טיפול אפשרי, דיקור מסאגים ים המלח (זה הטיפול היעיל ביותר לתקופה של חצי שנה- מקל על הכאבים). בהצלחה לכולם.

למעלה