R600 בהילוך שלישי

erezb1

New member
R600 בהילוך שלישי

ובלי קשר לשנתון ולמצב הכלי, עד לאיזו מהירות סביר שרוכב ימשוך בשלישי לפני שיעביר להילוך רביעי ? וברכיבה ספורטיבית, עד לאיזו מהירות סביר שהרוכב יגיע לפני שיעבור להילוך רביעי ? ועל אותו העיקרון, באיזו מהירות סביר שיעביר משני לשלישי (רכיבה מנהלתית/ספורטיבית )? תודה ארז

Pumi

New member
ברגיל 100 ובספורט 100

ובכל זאת בספורטיבי אמיתי, מעביר כשנגמרת הסקלה. ברגוע, אז באיזור ה 8-9 אלף סלד, בערך 90. ובכלל, העברות ההילוכים זה עניין מאוד אישי. כל אחד מעביר כשהוא רואה לנכון. עדיף לא להידבק למהירות ספציפית אלא להכיר את האופנוע שלך.

erezb1

New member
אני והשאלות שלי

כמובן שהשאלה תאורטית, ברור שאישי, אפילו הייתי אומר לפי האוזן ולא לפי לוח השעונים, ובכל זאת.. אם הבנתי נכון, סביר שיעביר משני לשלישי באיזור ה 70 ומשלישי לרביעי באיזור ה 100 קמ"ש ? באיזו מהירות הילוך שלישי מגיע לקצה הסל"ד ? תודה וסליחה על ההצקה ארז

erezb1

New member
אני מתכוון למהירות ולא לזמן

הגעתי לקו האדום של הסקאלה, באיזו מהירות אני ? תודה ארז

שחר לוי

New member
אחלה קישור - גם אני יהנה ממנו. תודה יקירי!

ארז, יא נקניק. קפוץ לקפה בהזדמנות. צ'או...

fazer_1000

New member
לא יודע, אבל תיזהר - יש גאטס...פלאש!!

השאלות שלך נשמעות קצת כמו חידון התנ"ך לילד המפגר

erezb1

New member
השאלות לצרכי מחקר ולא לצרכי רכיבה

לצרכי עבודה ולא מעבר תודה

menyroth1

New member
מהירות לא חוקית בעליל

לכן אף אחד פה שאינו עבריין לא ניסה אף פעם .

menyroth1

New member
לא ממש משנה הסיבה ששאלת !!

עדיף פשוט שתשאל במקום אחר !!! כאן אין כאלה שנוסעים במהירויות בלתי חוקיות בכלל . כאן כולם נוסעים 90 קמ"ש מקסימום . וכיוון שברוב אופנועי הספורט העברה מהילוך שלישי לרביעי מתבצעת במהירות בלתי חוקית בעליל , הרי שאין כאן מי שיודע את התשובה , כי אף אחד לא ניסה מעולם . (נכון גריי ?)

gray

New member
בכביש ציבורי מני, כביש ציבורי.

כל אחד לעצמו, אתה בוחר לסכן את עצמך? זכותך (למרות שקצת סוציומטי מצידך בקטע של הביטוח) סע כמה שבא לך איפה שבא לך, בכביש הציבורי תשתדל לקחת בחשבון את שאר משתמשי הדרך (כן מני, אני יודע, הם על הז*ן שלך, אבל לא רק אתה מתנהג כאילו הכביש של אבא שלך) לבטיחותך ובטיחות המשתמשים האחרים (כן מני, אתה לא צריך לחזור על זה שכל נהג באחריות עצמו, כבר כתבת את זה). מאחר ויש כאן שפע של רוכבים מנוסים על מגוון אופנועים שרוכבים לא רק בכבישים הציבוריים בארץ-השאלה בהחלט במקומה, והוא ניסח אותה נכון, אם הוא היה כותב "כמה סוגרת R של סוזוקי בהילוך שלישי על כביש החוף?" למשל-התשובה שלך הייתה במקום. אולי.

למעלה