R1 מול סיאט אלטיאה

babyknows

New member
R1 מול סיאט אלטיאה

פתחתי שרשור כאן לא מזמן, נעדרתי מהפורום והוא נעלם כי... נולד לי בן ראשון חמוד ומקסים. בכל אופן לשאלתי, הבנתי שאפשר להניע R1 בעזרת חיבור למצבר של האוטו וגם הבנתי שיש איזשהו סדר פעולות נכון לבצע על מנת למנוע נזק. אשמח אם מישהו יסביר לי מהו סדר הפעולות הנכון, האם להניע את הרכב או לא ואם צריך לדעת עוד משהו. תודה רבה

yoshi6

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב.עוד רגע יגיעו המומחים למצבר

מזל טוב על הדרך../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif...אבל..

עכשיו כול נסיעה תחשוב 5 פעמים מה אתה עושה:]................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................:]

babyknows

New member
על R1 2007 כדאי מאוד!!!

או על כל מיפלץ אחר מהקטגוריה. אם לא הייתי חושב ככה תמיד, סביר שלא הייתי כאן. עולה על האופנוע, משאיר את האגו בבית, המלצה לחיים.

NeeD 4 SpeeD

New member
קיצר

מחבר את ה(+) של מצבר האופנוע ל (+) של מצבר הרכב. מחבר את ה (-) ל (-) באותה שיטה . מניע את הרכב , מחכה דקה-שתיים או יותר, תלוי עד כמה גרוע מצב המצבר באופנוע וגם בעובי הכבלים שברשותך... מנסה להניע את האופנוע . אחרי שהאופנוע מניע תנתק את הכבלים בזהירות .אם לא מניע , תשאיר את האוטו מחובר לעוד כמה דקות ונסה שוב.

Rhinovirus

New member
עדיף לחבר את ה (-) של הרכב ל"אדמה" ולא למצבר

אני לא זוכר מה הסיבה, ובמה זה פוגע כשמחברים ל (-) של הרכב שמנסים להניע - אבל ליתר ביטחון הייתי מחבר לחתיכת ברזל ולא למצבר.

NeeD 4 SpeeD

New member
האדמה גם ככה מחוברת למינוס, אין הבדל

במצבר עצמו יהיה מגע יותר טוב.

למעלה