R O N A L D I N H O !!!!!!!

BlackAdder1976

New member
R O N A L D I N H O !!!!!!!

שלום אז ככה- אני מציע לך מהקיוסקים,עוד מעט הם מחליפים שיטת קידוד ולא ניתן יהיה חפתוח אותם. הפיתרון הוא כמובן tps בהוטבירד,מה שאתה צריך הוא- צלחת- אתה יכול לקלוט עם צלחת 120 אבל עדיף שתקנה 180 עולים כמעט אותו הדבר,כ550 ש"ח מקלט- תקנה מקלט עם שם מוכר,היומקס 5100 או מגנום שהם די זולים וגם אמינים ומהירים,לגבי ההיומקס אני בטוח על המגנום מר צלחת שלנו המליץ,והכי חשוב הוא שניתן להתקין פאטצ´ על המקלטים הנ"ל כשי שיפתחו 6in1 המחיר הוא 800-1000 ש"ח. אני אישית הייתי ממליץ לך לחפש מקלט נוקיה משומש,אבל רק נוקיה 9600 או 9200 ,מדובר לדעת רבים על המקלט הכי טוב שיש,ואין איתו שום בעיות. lnb- lnb טוב כ 80 ש"ח קאם- לקליטת tps אתה יכול להסתפק בקאם ויאקסס פשוט,אבל אל תסתפק !!!! תקנה קאם ארדיטו 2 (כ550 ש"ח) שיאפשר לך לפתוח 6 שיטות קידוד,או הכי מומלץ שתקנה מג´יק קאם(קאם העתיד) שיעלה לך משהו בסביבות ה650 ש"ח בלי הלודר שמאפשר שידרוג תוכנה של הקאם(הלודר עולה כ25 ש"ח). צורב וכרטיס- תקנה לפחות פאן כארד 4 וכמובן צורב שיכול לצרוב על כרטיס כזה. צורב+2 כרטיסי פאן כארד=בארץ אני הייתי משלם מקסימום 900-1000 ש"ח,ניתן להזמין גם מחו"ל ואז זה יעלה לך פחות. אז זהו...זה בקצרה הציוד שאתה צריך כדי לראות את השחקן הכי טוב בעולם !!!! ולסיום- אתה מוזמן לבוא אצלי לצפות יחד איתי במשחקים. אני אכין את הפיצוחים אתה תביא את הקולה....
רונלדינייייייייוווווווווו גאווווווווש !!!!!!!!!! להתראות

דורון,שתי שאלות.

איך אני משנה pid ביומקס 5400 ? אני מעוניין לראות את alice בגרמנית ב- 12111 שאלה שניה,מדוע ערוצי ה-tps תוקעים את הממיר למרות שאני מוריד קובצי 6ל1 עם script ל-tps ??

BlackAdder1976

New member
שלמה רזון (לפי משה) ../images/Emo13.gif

שלום בקשר להכנסת הפידים- אני לא כ"כ או יותר נכון בכלל לא מכיר את התפריטים של ההיומקס 5400 אז אני לא כ"כ יכול לעזור לך,אני רק יכול להגיד לך שזה מאוד פשוט בנוקיה שלי ואני בטוח שזה גם די פשוט להכניס את זה להיומקס,אבל שוב אני לא מכיר את התפרט שם. בקשר לtps - האם זה היה קיים כל הזמן גם אחרי שהתקנת את הפאטצ שמשה שלח לך או שזה התחיל רק עכשיו ??? להתראות

משה גמ

New member
שלמקה

מה העינינים ושנה מעולה עם הרבה פנצריפ,לגבי הערוצים הנתקעים אז גם אצלי הבעיה קיימת

למעלה