Rדיו Yasoo מארח כעת את ThaGaPa

Yasoo

New member
Rדיו Yasoo מארח כעת את ThaGaPa

תודה ל"זהוב" על שלוש שעות קסומות. מקווה שנוכל להנות בקרוב ממבחר גדול יותר... =========================================== כעת מתנגן לו רצף מהמבחר של ThaGaPa אני בטוח שמידי פעם היא תוסיף כאן קישורים והסברים הפעם היא בחרה בשם "המבחר" - תהנו ============================================== דף הבית של Rדיו Yasoo או להאזין ישירות לתחנה ============================================== לבעלי מדיה פלייר להעתיק את הלניק ולפתוח דרך קובץ כתובת להדביק ולשמוע http://yasoo.ath.cx:8000 ( לדעתי זה עדיף ) =================================== שבת שלום לכם והמשך האזנה נעימה|סדגש ( בלילה מקווה להיות איתכם אחרי שאחזור)

Yasoo

New member
עדינה - יש לך מקום של כבוד כאן

אם כל החידושים המוסיקה האחרונה הקישורים ובכלל ההשקעה...הרי זה כיף לשים חומר שלך השאר ישודר במהלך השבוע בערבים כל פעם חלק אחר... שלחת לי הפעם כל כך הרבה...תענוג לא הספקתי לעבור על הכל - .....

F a d i

New member
שרה שיר יפה מאוד...אהבתי

עוד אחת מהתגליות של דאלאראס....?! (הופיעה איתו בקיסריה 97)

ThaGaPa

New member
מהביוגרפיה שלה

אני זוכרת שנולדה בכפר קטן ליד הים בפלופונסוס ושמעה מאמה את המוסיקה העממית משתתפת בתקליט שהוא פס קול "שלום אחרון" עם דאלאראס והדיסק הראשון שלה כתב את השירים פנדלי סלסינוס

ThaGaPa

New member
EOXARISTO POLU

GIA TA LOULOUDIA אשרשר כמה עטיפות של דיסקים והראשון MALINA KANA שרה MALAMAS העטיפה כוללת 3 דיסקים של מאלאמאס השמאלי הוא עם מלינה קנה

ThaGaPa

New member
שכחתי לציין את שם הדיסק

ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ ועכשיו BALAMOS-דיוניסיס טסקניס שר בהופעה חיה וגם אני לא ידעתי עד שנתקלתי בשיר שהוא במקורו של טסקניס ובינתיים פרס לא כנפיים לרחבי תבל ושיר נוסף שלו- שאני מאוד אוהבת FTENE TA TRAGOUDIA הביצוע של אלני ויטלי-אנ'חושבת בהמשך

Yasoo

New member
ו...השידור חודש...התקלה תוקנה

טוב חזרנו לשדר ואני עוד מעט בדרכי הביתה מקווה שנהנתם היום...

ThaGaPa

New member
האם חזר השידור לשכון במחשבי

מלינה קנה =אני מאוד אוהבת שרה פטרוס DOURDOUBAKIS

Yasoo

New member
אכן חזר גם חזר, נחמד אהה ../images/Emo178.gif../images/Emo35.gif

עדינה מה לא עושים למענך....

ThaGaPa

New member
אני שומעת בהבזקים

שמעתי קטע מההמנון שלי MIA BRADIA STO LOUKI וקאזנטזידיס בשיר שמרגש אותי כל פעם