Rדיו Yasoo מארח את ThaGaPa

Yasoo

New member
Rדיו Yasoo מארח את ThaGaPa

השבת משעה 11:00 בבוקר המוסיקה של ThaGapa מתחילים בשעה 11:00 בהופעה חיה של Eleni Tsaligopoulou מהדיסק Stin Epohi tou Oneirou - Live '98 לאחר מכן : .....הסקרנות תשאיר אתכם איתנו תישארו כדאי !!!!! =================================================== Rדיו Yasoo יעשה לכם את השבת --->>> תאזינו =================================================== =================================== למי ששכח Rדיו Yasoo הרדיו של הפורום לבעלי מדיה פלייר להעתיק את הלניק ולפתוח דרך קובץ כתובת להדביק ולשמוע http://yasoo.ath.cx:8000 ( לדעתי זה עדיף ) ===================================

Yasoo

New member
ממשיכים עם .....

כן לאחר הפתיחה של Eleni Tsaligopoulou בהופעה ממשיכים עם Alkisti protopsalti הופעה מתוך : Zoom Live 91-92 תהנו חברים...ותגובות יתקבלו בשימחה ..

amnonos

New member
אלקיסטיס פרוטופסלטי - פצצת אנרגיה

סוחפת.. רגישה... משאירה אותך חסרת נשימה...

amnonos

New member
יאמאס ליאסו ! יאמאס לTHAGAPA

thagapa איזה בחירה מוצלחת ! אחד אחד אני חותם על כל אחד ! עד הצהריים אני אשתכר רק משמיעה !! אלני טסליגולופולו - איזה קול - דומה לארווניטקי - פרוטופסלטי - אני מחכה במתח - מי שלא ראה אותה בארץ לא ראה לבה מתפרצת ! יאסו - על היוזמה, על ההתמדה, על המיקצועיות , פשוט נפלא !!!

F a d i

New member
היידה פידיה....בוקר טוב לכם

יופי של שירים...יופי של יוזמה תודה ל-THAGAPA ול-YASOO
שיהיה לכולנו אחלה יום (איך לא..עם כאלה שירים?!)
אמנונוס חכה לי....(משתכר בדרך...)

Yasoo

New member
ואחרי ה"סופה" של protopsalti מגיעה.

Eleftheria Arvanitaki מגיעה בדיסק הכפול מתוך ההופעה החיה ב-1998 תהנו......

F a d i

New member
צהריים מצויינים לך ענת../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

בואי תצטרפי למסיבה שלנו
יום טוב..

amnonos

New member
תיקון - הגדולה מכולם !!

ואני לא מוסיף מילה יאסו הוסיף כבר את אתר הבית

Yasoo

New member
ו"חרולה" כבר מתנגנת לה...

והנה עברנו בקלילות לגדולה...."חרולה".. תהנו ותודה מיוחדת לחברים ששלי שממש חברים...

Yasoo

New member
הויי ג'ולי- כמעט פיספתי ../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

תודה על הברכות והשדרן - צריך משהו גדול יותר לשבץ בדף הבית של Rדיו Yasoo - תודה ג'ולי

Yasoo

New member
DIMITRA GALANI עכשיו בRדיו Yasoo

למי שלא מכיר ולא שמע כרגע מתנגנת לה בRדיו Yasoo דימיטריה גאלאני DIMITRA GALANI החלה את דרכה בשנת 1968.... נו מה אתם אומרים? והנה האתר הרישמי שלה---->>> DIMITRA GALANI נהנים ? ספרו בפורום...

Yasoo

New member
ולסיום : Gerasimos Andreatos

ראשית לפני סיום תודה רבה מאוד ל- ThaGaPa על המוסיקה שערכה ושלחה...טעם מעולה..תודה ונסיים עם Gerasimos Andreatos - מתאים לא ? והנה האתר הרישמי של ---->>> Gerasimos Andreatos ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Rדיו Yasoo מקווה שנהנתם מהמוסיקה של ThaGapa ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ מייד אח"כ רצף של יוונית הרבה ציפטטליה ועוד ציטטליה למי ששכח Rדיו Yasoo הרדיו של הפורום לבעלי מדיה פלייר להעתיק את הלניק ולפתוח דרך קובץ כתובת להדביק ולשמוע http://yasoo.ath.cx:8000 ( לדעתי זה עדיף )

למעלה