"שחפים"

גדעון היחידי

New member
מנהל
"שחפים" על גל דואים ביחד. שקיפות אוויר טובה הבוקר יש המון שמיים. נתיב - כחל טמיר. החום, נושב אופטימי בכנפיים. . צפייה פשוטה באושר הלבן.

דרדרית

New member
../images/Emo51.gifמכל ה../images/Emo23.gifלכל המברכים ודורשי שלומו של אריק. אריק עבר ת'צינתור. פתחו סתימה אחת מהשתיים שהיו לו בעורק. (כתוצאה מתאונת עבודה) השניה בע"ה עוד כמה חודשים... הילד מרגיש טוב והתנהג ממש כמו גיבור. לאות הערכה על התנהגותו הטובה- הגנבנו לו (הבת שלו ואני) פיתה עם שיפודים וקולה במקום האוכל ה"טעים" שקיבל אחרי שהיה כל היום בצום... כרגע הגעתי הבייתה הוא נשאר שם ומשתחרר בע"ה מחר.

מוכר וחביב, דרדרית. הדרך ללב הגבר עוברת דרך הקיבה.... שיהיה רק טוב והרבה בריאות ../images/Emo24.gif

דרדרית ערב טוב שמחנו לשמוע את הבשורות הטובות, נאחל לו החלמה מהירה.

emmy5

New member
לאה שלום,אנימו מצטרפת לשירשור הבאתן כמה תמונות מאוד יפות של פטר ברייגל ,אחד הציירים הגדולים של בלגיה ..חלק מה התמונות, מאוד מפורסמות בעולם כולו.. מצרפת אתר באנגלית ...PIETER BRUEGEL

p a l o m a

New member
אמי, תודה לך..../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif על הלינק הנפלא.. אתר כזה שניתן ל"לצלול" בתוכו - כבר נותן "ערך מוסף" לשיגרה היומית.. הוספתי אותו מיד למועדפים שלי.

אממי, יופי של תמונות, חלק שמתי אצלי בתיקיה, אין מילים לתאר את היופי של התמונות האלו, איזה ציירים מעולים הם היו. גם היום יש לנו בעולם ציירים מאוד טובים, אבל הסגנון שלהם מיוחד, השילובים שלהם נהדרים, כמה שמסתקלים עליהם יותר, ככה נהנים מהם יותר. בידידות

אנימו

New member
אממי.תודה שזכרת אותי ואני רואה שבזמן שלא הייתי חגגת פה עם ברויגל. העברתי למועדפים. כל הכבוד.

emmy5

New member
אנימו אני מאוד מודה לך על התמונות היפות שהבאת ,חגגתי עם פייר ברייגל בתענוג רב ..

אנימו

New member
ג''וד היקרה. היום בצהרים (כמדומני) הצצת, ירית חידה מטווח קצר ועד עכשיו לא אישרת את התשובות (שאף אחת לא דומה לחברתה...). אנחנו שרויות בעלטה! ככה לא יעשה../images/Emo92.gif../images/Emo178.gif

אנימו ערב טוב. זה ששאלתי אתכם חידה לא אומר בהכרח שאני יודעת את התשובה..... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בינתיים הנה תמונה שגם אני ובוודאי גם כ ו ל ם יודעים מהיכן היא.

אנימו

New member
נו, זה בתגובה לתשובה שנתתי מקודם. אם זה המצב אז כולם קיבלו כוכביות....כל התשובות באות בחשבון עד שיתברר אחרת...../images/Emo35.gifיצאתי מחושך לאור../images/Emo62.gif

bimbo.

New member
../images/Emo6.gif:אני חושבת שהחידה של ג'וד היא נפלאה: כולנו הרווחנו, כולנו קיבלנו פרס, כולנו מרוצות

למעלה