"ריינמן" האמיתי

שלומית אני מכיר תסרט
אני מאוד אוהב אותו ממש היה מיוחד.
יכולות מדהימות שאין להרבה אנשים אם בכלל.

schlomitsmile

Member
מנהל
נכון

no ease

New member
מנצלש"ת כדי להוסיף לרשימת הסרטים
הסרט "מה עובר על גילברט", שעוסק בדינמיקה בין הפרטים במשפחה של ילד בעל צרכים מיוחדים.
http://www.sratim.co.il/video.php?id=2998
לדעתי סרט חובה, מעורר מחשבה

schlomitsmile

Member
מנהל

בהמשך היום אצפה בו

&nbsp
וכולם מוזמנים לנצל"ש ולהמליץ על סרטים

אולי תוסיפו את פרוסט גאמפ.
על אדם בעל פיגור שכלי שהצליח להגיע להשיגים מדהימים שרוב האנשים לא מצלחים גם הטובים ביותר? כמו להיפגש עם הנשיא קנדי- להתעשר ולהתחתן עם חברה שלו מהילדות שתמכה בו לארוך כל הסרט, אני רציתי לצפות בסרט אבל אני לא מוצא אותו ברשת לצפייה ישרה אז אני אשמח שתעלו אותו לפה ואני יראה, וגם אחרים יהנו תודה מראש בברכה נתנאל.

גאמפ סרט אחד המרגשים שראיתי.
הקטע שהוא מציע לגיני להתחתן ואומר לה אחרי שהיא לא עונה" אני יודע שאת לא רוצה להתחתן איתי כי אני לא חכם, אמנם אי לא חכם אבל לאוהב אני יודע" זה היה קטע כזה חזק בעני ממש בכיתי , וגם שהיא סיפרה לו לאחר מכאן שהוא בא אליה שיש לו ילד ממנה ובסוף היה ממש קשה לי כי למראות שחשבתי זהו סוף טוב, היא סיפרה לו שהיא חולה והוא אומר "שאם הוא חולה הוא יטפל בה"..

ואז היא מתה בסוף, ומראים כמה דקות לפני הסיום איך הוא עומד מול הקבר שלה ובוכה ונותן את הפתר של הבן שלו, אני עכשיו עם דמעות ממש כאב לי זה אחד הסרטים שהכי ריגשו אותי הוא גם מצחיק בהתחלה אבל גם מאוד כואב, שווה לראות אותו מראה שאם אדם הוא בעל מגבלות זה לא אומר בהכרח שהוא לא יצליח, כי הוא עשה הכל כל מה שכמעת אף אדם לא יזכה לעשות, אני מצטער שאני קצת רגשני אבל זה פשוט מוטט אותי.

שהיה י לילה טוב בברכה.

הוא לא אבל הוא בעל נכות שכלית ומאפיינים שמזכרים אוטאיזם.
חוסר יכולות תקשורת- הבנת מצבים חברתיים או הבנת רגשות ברמה "נורמטיבית" ועדין אדם בעל יכולות בלתי רגילה , אז הוא נכנס להגדרה של "גאון שוטה" ונכנס ותופס מקום נכבד ברשימה של בעלי שונות נרלוגית "תסמונות סוואנט" אז נכון הוא לא אוטאיסט אבל עדין הוא לא אדם רגיל בכלל ונכנס לקטגוריה של אדם בעל צרכים מיוחדים זה דעתי לכן אפשר לדבר עליו פה..

תראו את הילד הזה בגיל 12 מתחיל דוקטרט!!

תראו את הילד הזה ממש מדהים, הוא רק בן 12 וכבר מתחיל דוקטרט אני לא חושב שיש עוד אנשים כמהו מבחינה זאת, אבל אולי יש אבל לא שמעתי פשוט עלוי, הוא אוטאיסט יש לו אספגר , ואני שמעתי שהוא עובד על דברים שיכולים לזכות אותו בפרס נובל ככה אמר הפרופ שלו, פשוטמדהים ילד שאפשר להגדיר אותו כגאון אבל כאשר הוא יעשה מהפכה ואיזו שנוי,היה לזה ממש משקל כיע הוא ינצל את הפונטציל שלו וישפע ויתרום ברמה המעשית ולא רק ילמד, זה בעני היה מעניין לראות אותו עוד 20-30 שנה
שהיה לכם צפייה מהנה:http://www.mako.co.il/news-world/international/Art...
וסרטוןhttps://www.youtube.com/watch?v=OR36jrx_L44

אורלי791

New member
החיים המוזרים של טימותי גרין
סרט חמוד, על ילד שונה ומיוחד
ועל ההתמודדות של ההורים שלו עם החריגות שלו והיחס של החברה אליו,
לא מבוסס על דמות אמיתית
אבל לדמות של הילד היו תכונות שנראו לי דומות לאוטיזם,
נראה לי דומה לילדים בספקטרום שאני מכירה
(אבל - הסרט די קיטשי, אולי לא כל אחד אוהב, אני אוהבת בגלל זה המלצתי)

תודה. יש עוד סרטים...
סרת "תומס" על הקשר בין ילד לכלב
.
אני זוכרת עוד 3 סרטים שראיתי בחיי הטרום-אבחון שלי. אם מישהו מזהה אותם - אשמח לשמות...
אחד: על איש עסקים (או סוכן ביטוח, משהו כזה) שאחותו מתה בפתאומיות והוא מקבל אחראיות על ילד שלה - ילד אוטיסט. סרט מתקתק הוליוודי משהו.
שני: על ילד אוטיסט שאמא שלו מזהה שהיתה נשיגה ומוכיחה שזה בגלל החיסון.
שלישי: על ילד לא ורבאלי שמגיע למוסד סגור ושם סיע מתעלל בו מינית...
הם ניגשים לבית המשפט ששם מאשרים עדות של הילד על ידי תקשורת תומכת. אני זוכרת את המשפט האחרון שילד מקלים: "we won"

schlomitsmile

Member
מנהל
את הסרט 'אחרי תומס' יש בקישורינו, באמת מקסים

את שני האחרים אני לא מכירה, אז קשה לי לחפש...
&nbsp
אגב, האתגר שלי הוא למצוא קישורים לסרטים
לא לטריילרים

schlomitsmile

Member
מנהל
זה אחד הסרטים שאני מחפשת

היה לנו אותו פעם בקישורים, אבל הוא הוסר מיוטיוב...
זה הסרט היחיד שראיתי שמספר את הסיפור מנקודת מבטו של אח של.

למעלה