"עד הסוף הבלתי נמנע"

גדעון היחידי

New member
מנהל
"עד הסוף הבלתי נמנע"

הכרנו בצבא. שרתנו יחד בבסיס רחוק אני קצין חדש ביחידה והיא פקידה אפסנאית. היא נראתה טוב, מלאה, נעימת שיחה. אני ללא נסיון מיני, רעב לסקס, ורואה בכל מבט הזמנה. היא שיגעה אותי. בערבים היא הייתה מגיעה לשקם, משעינה את החזה הגדול שלה על הדלפק ומבקשת לקנות מקלות מלח. אוף...זה היה מחרמן אותי.
ניסיתי להתחיל אתה ולא הלך לי כל כך. היא הייתה חמקמקה וזה איתגר אותי עוד יותר באחד הלילות החמים של יולי אחרי חצות הוציאו כמה חברה שמיכות לדשא. גם היא הייתה שם. חשבתי שזו הזדמנות והצטרפתי. התישבתי לידה והופתעתי .
היא אחזה בידי ופינתה לי מקום. שרנו שירים רוסיים ישנים שתורגמו לעברית באווירה נוסטלגית מתגעגעת. מי שהוא הביא בירות והייתה אווירה נעימה. "אני יכולה להישען על הגב שלך" לחשה לי ? בוודאי שכן עניתי כל מקום בגופי שנגע בה רתח . שרנו, נגענו. הייתי כשיכור. לאחר כרבע שעה של אושר שלא אשכח לעולם היא נשכבה על הדשא הביטה בי והמשיכה ללחוש לי בקולה הסקסי הרך. בוא שכב על ידי. הדם הלם בעורקי. נשכבתי, צמוד אליה. היא משכה את אחת השמיכות עליה והמשיכה , תגע בי .שמתי את ידי על החזה שלה. היא נצמדה אלי בחשק. הייתי אובד עצות ולא ידעתי איך להגיב . באחת היא קמה הפטירה לילה טוב ולפני שהבנתי מה קורה נעלמה בחדרה ששיתפה עם עוד שתי בנות.
הלכתי לחדרי מדוכא על ההזדמנות שהוחמצה.
למחרת בערב ישבתי בשקם כרגיל .כרבע שעה לפני הסגירה היא הופיעה. התקרבה לדלפק השעינה את שדיה עליו וביקשה: "מקלות מלח בבקשה" התישבה ליד שולחן ונישנשה. , התישבתי לידה. היא הביטה בעיני ושאלה רוצה לבוא אתי למרפאה ? יש לי מפתח... (המרפאה הייתה אחד החדרים במשרדים הרחק מהמגורים ומעיניים זרות) הנדתי בראשי לאות הן. והיא המשיכה "תבוא חמש דקות אחרי"...ונעלמה.
השתגעתי. המתנתי מעט, נעלתי ובצעד מהיר הלכתי למרפאה. הדלת הייתה פתוחה. חשוך. בוא לכאן. גיששתי באפילה ונתקלתי במיטת הטיפולים של החובשת. גיששתי ונגעתי בה. היא רעדה בכל הגוף. נשכבתי לידה חושש לעשות תנועה מיותרת. הידיים שלנו נגעו. שלחתי יד לכוון החזה שלה והיא הסתובבה. נצמדה אלי ואמרה ככה אני אוהבת. להיות מחובקים.
רוצים את ההמשך ?
תבקשו...
גידי

גדעון היחידי

New member
מנהל
המשך.
הייתי כולי משולהב. היום זה היום זמזמתי לעצמי. שלום בתולים ולא להתראות.
אחזתי בחולצתה,ביתקתי שני כפתורים הרחבתי את השסע והצמדתי את שפתי בין שדיה. מנשק לאחד ולשני במהירות . "חכה" אמרה,
"אוריד את החולצה"היא התישבה על המיטה פרפה את הכפתורים שנותרו . את החזיה עזרתי לה אני להוריד. היא נעמדה ליד המיטה, נותרה טופ לס ואני משתגע מן המראה. זוג שדיים טבעיים ,מקסימים גדולים קשוחים, וזקופים (הסיליקון עוד לא היה באופנה אז ) בעודי יושב, אחזתי בהם קרבתי את שפתי וינקתי מפיטמה אחת. היא כנראה אהבה שנקטתי פעולה קרבה את שדיה לפי ומלמלה, "תינק ילד שלי." הפשלתי את החולצה והגופיה, חיבקתי את גיזרתה , ונגענו גוף לגוף. בוא נשכב לחשה. לא קלטתי אם זו הזמנה. .. משולהב מההצלחה, התרתי את החצאית שלה בתנועה מהירה פשטתי את מכנסי ונשכבנו.אני ערום לחלוטין והיא עם תחתון.בוא ואלטף אותך שמעתי אותה ממלמלת. הגשתי לה את הזין שלי שעמד כמו טיל והיא ליטפה אותו מבוישת מעט תחילה. תמצצי לי אמרתי לה. היא הנידה בראשה לסרוב.. אחזתי בשערותיה והקרבתי אותה. תחילה ליקקה בהיסוס ואחר כך בעוצמה מתגברת ומתלהבת. אחזתי בתחתוניה וביקשתי להסירם אך היא סרבה. עד כאן אמרה לי. תגמור לי בין הרגליים. נו אמרתי לעצמי "יותר טוב מכלום" הרטבתי את הזין והכנסתי אותו בין רגליה מעלה ומוריד את גופי מעלה מטה ו...רבע שעה שלמה. לא אורגזמה ולא ציפורים כלום. אני רוצה חדירה בפנים אמרתי לה. תני לי אל תפחדי אני אגמור בחוץ.........
טוב לחשה בוא תכניס אותו כבר.
זהו השתחררתי. כבר לא בתול. מי עכשיו בתור ?????

אז אני רוצה להבין
מי היה הבתול אתה או היא ?
מה שבטוח מהמרפאה יצאו 2 , גבר ואשה ושניהם לא בתולים

אז היתה לך חויה נחמדה

גדעון היחידי

New member
מנהל
טעיתי בהבעה נסיכה. סליחה.
רציתי להראות מסמיק ויצאתי כעוס
מה יש לי לכעוס עלייך.נסיכה. את נשמה טובה
אוהב אותך

גידי