Quoate of the century

גדי שור

New member
Quoate of the century

"Sankajo is like milking a banana."

It came up during the first instructor course,(sensusei course),in Japan, when one of the students,
as part of his final exam, had to explain Sankajo,(Sankyu), technique to the rest of the class

His words caused a few chuckles and left me wondering, to this day, about the following questions
?How the hell do you milk a banana and why

applez

New member
ובכן

יש לאחוז את הפרי בחוזקה אך בעדינות, לסובב אותו בתקיפות אך בהגנתיות בתנועות חליבה סיבוביות אך ישרות. כמובן שיש לחרוץ טרם לכך את הקליפה במספר מיקומים אקראיים אך מסודרים כדי לאפשר לחלב הבננות לטפטף החוצה. מומלץ לחלוב בננות בשלות-בקושי, בטח שלא בשלות יתר על המידה שכן אז יתקבל דבש בננות במקום חלב, ובננות לא בשלות לחלוטין יתקבל דבק מגע בננות שמאוד לא מומלץ ללגימה.

אתה בטוח שלא צריך לעשות שום דבר

ברגישות ובנחישות?
זה חסר לי איכשהו

"שלום וביטחון"

צפיתי לא מזמן (בפסח?) בסרט האלמותי "תעלת בלאומילך". מעבר לכך שהוא היה באמת גאוני ורלוונטי גם להיום (ולבכלל כנראה), הסתבר לי שצירוף המילים "שלום וביטחון" הופיע בו. ראש העיר השתמש בצירוף הזה בנאום שלו לפתיחת התעלה
. עד אותו רגע הייתי בטוח שזה צירוף מילים שראש ממשלתינו הגה בקמפיין הבחירות שלו מלפני מס' שנים (כבר אמרתי שהסרט מאוד רלוונטי גם לימינו ובכלל?).

סרט מופת. צריך להיות צפיית חובה

בשיעורי אזרחות.
רני, תעשה משהו. בשביל מה החדרנו סוכן חכם למשרד החינוך?

למעלה