עכשיו התחלתם לעניין אותי באמת איך האלבום הזה?
P psychodoodle New member 15/3/07 #22 אני אוהב אותו את השיר TIME מתוכו אני מכיר כבר הרבה שנים כי הוא נמצא באוסף שהבאתי מאנגליה מזמן . תוכל לבדוק בעצמך בקרוב
אני אוהב אותו את השיר TIME מתוכו אני מכיר כבר הרבה שנים כי הוא נמצא באוסף שהבאתי מאנגליה מזמן . תוכל לבדוק בעצמך בקרוב
H happytrails New member 16/3/07 #23 speaking of folk.... http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10b5tk60xrkr0 פשוט מעולה...
H happytrails New member 16/3/07 #24 ובקשר לQMS אני אישית נכנסתי לפורום הזה כי מהסיבה שהקוויקסילבר הם אגדת רוק מבחינתי האמת לא מקדישה יותר מידי זמן למחשבה אם משהו נכלל תחת הגדרה מסויימת או לא ... נראה לי שזה סתם סוגר דלתות וחלונות...
ובקשר לQMS אני אישית נכנסתי לפורום הזה כי מהסיבה שהקוויקסילבר הם אגדת רוק מבחינתי האמת לא מקדישה יותר מידי זמן למחשבה אם משהו נכלל תחת הגדרה מסויימת או לא ... נראה לי שזה סתם סוגר דלתות וחלונות...
M melancholy man New member 16/3/07 #25 נבדק יש אישור! מצד שני, כל דבר שמכיר את חותמת כשרות של דודל, מקבל את האישור שלי מראש, תודה עופר, אהבתי מאוד.
נבדק יש אישור! מצד שני, כל דבר שמכיר את חותמת כשרות של דודל, מקבל את האישור שלי מראש, תודה עופר, אהבתי מאוד.