האשם תמיד../images/Emo13.gif
תראה, קודם כל משהו לעניין הפורום ואז אולי עוד משהו על "אגדות רוק". אף פעם לא חשבתי שהפורום צריך להתעסק רק "בשמות הגדולים" או רק במיינסטרים, הנושא של הפורום הזה הוא דיי פשוט, הפורום עוסק ביוצרים מעולם הרוק שהחלו לפעול בערך עד 1979, זה כולל את האלקטריק הול למשל שמכרו במקרה הטוב איזה 20 עותקים (כולל לפחות 4 לאנשים שלא היו קרובי משפחה של היוצרים וגם את הביטלס והפינק פלויד והביטלס באותה מידה, העניין הוא, שלא הכל מעניין את כולם, בעולם מושלם כולם היו סקרנים לגבי הכל והכל היה מתקבל באהבה, אבל זה לא עולם מושלם ולאנשים קצת קשה להגיב על דברים לא מוכרים, אז באופן טבעי מדברים כאן יותר על מה שמוכר (כלומר על מה שהיה במיינסטרים בארץ בארבעים השנים האחרונות). זה לא אומר שלהרכבים איזוטריים אין מקום כאן. לעניין "אגדות רוק" אני עד היום לא באמת מבין מה זה, ומלבד העודה שזה שם בכלל לא רע, אני חושב שאין לזה שום משמעות, פעם חשבתי שאולי אחת מהמטרות של הפורום צריכה להיות ליצור סוג של קאנוניזציה, שזה כן דבר שיש לו חשיבות בחקירה של סגנון אומנתי מסויים, אבל האמת היא, שכמה שאני לומד יותר אני מגלה שאין לזה שום חשיבות או משמעות, למונח אגדת רוק, אם כבר, יש משמעות מטופשת באופן שהוא נתפס על ידי רוב האנשים. ובקשר ל QSM, בתחילת דרכם הם היו אחת הלהקות הכי מדליקות ומלהיבות שיצאו מקליפורניה החולמת של 67, האמת, כשאני חושב בהם יש להם את כל מה שטוב בגריטפול דד, בלי כל מה שמעצבן אותי, זה מדליק, זה תמים וזה לא טרחני או מטופש לשניה. בהמשך קצת איבדתי קשר עם הלהקה, אבל שני האלבומים הראשונים שלהם, הם, לפי כל דרך שאני מכיר לשפוט את זה, רוק קלאסי לחלוטין וגם, ככה בקטנה, שנים מהאלבומים הכי טובים שלי, הקליפ שהבאת מ Revolution הוא דוגמא מצויינת למי שרוצה להבין למה והכרות לא רעה עם הגיטרות הנפלאות של Valenti את Cipollina