Quicksheet

menashel

New member
Quicksheet

שלום אני מבקש אתר בו אני יכול ללמוד להפעיל את התוכנה Quicksheet בעיקר את הפונקציות. תודה מנשה

אבוי לי, ואני חשבתי ששמי נדיר ואני

מיוחד ובכלל צנוע וענו............(סליחה התקף אפילפטי) יהוידע, הגם אתה בהומוריסטים....צחקתי הרבה מההתקף האיפלפטי.............................

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif מנשה??? גם אתה חולה????????????

?????????????????????????????

shlomogarbi

New member
OK נראה לי שהבנו....

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

avivgr

New member
שמע,

ידידנו יהוידע פרוייקרשטיין לא רגיל למצוא אנשים עם שמות זהים לשלו
... בכלל, את השם שלו לא כתבתי לבד אלא עשיתי קופי פייסט.... הכל בהומור כמובן!
אביב

אני רואה שאני חייב לחזור על סיפור

השמות של חברי: שמוקלר, ומורי ורבי: פינקוס.... אגב אם תבדקו בספר בטלפונים תמצאו ששמות אלו לא לגמרי נדירים..... אבל מנשה לוי ..... לא תמצאו בספר הטלפונים....

למעלה