QuickPlay עם XP

natishf

New member
QuickPlay עם XP

התקנתי xp על המחשב (dv6426) ועכשיו חסר לי הQuickPlay. אין לי את דיסק ההתקנה ובכל אופן אני לא יודעת אם זה עובד עם xp. אם כן, איך אפשר להוריד את זה? ולהתקין? יש לי את הrecovery drive שיש במחשבים של hp. על הויסטה היה QuickPlay. תודה נטלי

יאיר B

New member
מה זה קוויק-פליי?

אם זה משהו של HP - תסתכלי באתר של HP (אזור הורדת הדרייברים).

natishf

New member
זה דווקא us...

פתאום גיליתי שחסרים לי המון דרייברים מעבר. של סאונד ושל לוח אם... דיכאון. איפה אפשר להשיג? איך אני יכולה לדעת איזה כרטיס קול יש לי? (במפרט לא רשום ספציפית)

bar666xp

New member
נו באמת איפה הממ אתר HP יכול להיות? דא

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3439463&lang=en אגב האחרון ברשימה זאת תוכנת העידקון האוטומטית של HP אמורה להתקין את הדרייברים ותוכנות נילוות החסרים/ות וכדומה. וכמובן יש את הTACHPAD ויש את התוכנה לכ.רשת האלחוטי והמקשי קיצור/גישה וכו' כולל תוכנת עידקון הBIOS. קצת קצת להפעיל את הראש אם זה לא הדגם המדויק בתשובה הקודמת שלי אז מחפשים את הדגם המדויק {חסכתי לך תחיפוש הקישור בתחילת הודעה זו}.

natishf

New member
נו באמת בעצמך...

הורדתי כבר את כל זה מיד אחרי ההתקנה... אין בעיה בלהפעיל את הראש. זה פשוט לא עוזר, אבל חוצמיזה זה אחלה... עדיין יש בעיה של סאונד. מHP כתבו לי שהמחשב שלי מתאים לויסטה. אבל נראה לי מצחיק שמחשב חדש ודי חזק לא מסוגל לעבוד כמו שצריך עם מערכת הפעלה פחות טיפשה. מה עם הייתי רוצה להתקין לינוקס בכלל? מצחיקים שם בHP.

bar666xp

New member
אז תורידי מאתרי הרכיבים...

יש EVEREST? בודקים של מי בציפ-סט/לוח-אם מורידים משם... לכ.מסך מהיצרן INTEL, AMD/ATI, NVIDIA לפי איזה שיש... וכו' וכו' וכו'. אבל נסי שוב את התוכנת עידקון האוטומטי היא אמורה לעדקן את כל הדרייברים החסרים למייטב ידיעתי.

natishf

New member
כבר עשיתי גם את זה

יש לך עוד רעיונות? כי כולי מיואשת. הצעד הבא יהיה לקחת את המחשב לחנות, וזה ממש לא בא לי מבחינה כספית.

HooK

New member
לאחר בדיקה באתר HP

ועברתי על כל הדרייברים ניתן לראות שלמערכת XP כמעט ולא קיימים דרייברים לכל החומרה של ניידי HP.. לעומת זאת אם מסתכלים על הדרייברים לאותו מחשב למערכת הפעלה Vista אז ניתן לראות רשימה מכובדת של דרייברים לכל החומרה הנדרשת. שמתי לבד שלכרטיס הכל לא קיימים כלל דרייברים ל- XP ..ולעוד כמה וכמה חומרות נוספות. אפילו להתקן הבלוטוט (אינטרנט אלחוטי) לא קיימים דרייברים המיועדים לXP .. זהו מחדל מעצבן ביותר של HP. עשיתי להם שיחת טלפון וגם אחרי ויכוח סוער קיבלתי בדיוק את אותה התשובה שאת קיבלת: "HP מספקים דרייברים רק למערכת הפעלה Vista, אם היית רוצה XP היית צריך לדעת שהמחשב נמכר עם Vista זאת לא בעיה שלנו" עם זאת הנציג אומר לי שזה אפשרי להתקין מה שרוצים אך מציאת דרייברים מתאימים היא על אחריותי וגם לא ממש בטוח שניתן למצוא להכל..." לאנשים שמתכוונים לרכוש נייד בקרוב אמליץ להתרחק מ-HP .. אין לי מושג לגבי חברות אחרות.

HooK

New member
דבר מעצבן נוסף בניידי HP

נמכרים עם מעבדים המותאים לעבות ב- 64bit ובפועל מגיעים עם מערכת הפעלה ב 32bit ושוב כמעט בלתי אפשרי למצוא דרייברים מתאימים לוריאציות השונות ..

bar666xp

New member
בדר"כ המערכת הפעלה בניידים היא 32BIT...

אלה אם תזמין מראש עם מערכת 64BIT... אגב בארץ ביכלל יש איזה סיגנון מכירה של ככה אנכנו מוכרים וזה מה יש... {אגב לפי מה ששמעתי זאת גישת HP העולמית גם אבל לא חשוב}. אישית כבר מזמן אני הצהרתי שאני את המחשב הבא ירכוש ללא מערכת הפעלה יתקין לינוקס עם תמיכה מלאה ב64BIT והכי חשוב בעלות 0ש"ח! {רוצה תתרום הם לא יתנגדו לתרומות
}. אבל כל אחד והצרכים שלו/ה. אני בספק אם יצרניות המחשבים הניידים ימכרו עם מערכות 64BIT לפני שהלוחות יתמכו ביותר מ4G זיכרון.

HooK

New member
זאת היתה התשובה של HP ??

שהמחשב מתאים לויסטה? אזו חוצפה.. גם אני בסרט מתמשך ואני ממש מת כבר להחליף את המערכת המושתנת הזאת שHP מספקים ל- XP דנדש וטוב. אבל אני חושב מראש על עניין הדרייברים ואין מצב שזה לא יהיה בלאגן מהסרטים להשיג את הדרייבים לכל מה שמגיע עם המחשב ושגם יעבדו אח"כ קורא טביעות אצבעות, כפתורי קוויקפלאי, בלוטות, סאונד ועוד המון דברים .. יש לי הרגשה שאם אני יתקין אקס פי הם ממש לא יזוהו כמו שאקספי מזהה הכל בדרך כלל. ויהיו צפויות בעיות רציניות בדרך להשגת כל הדרייברים הדרושים. אני מתחיל להיות מאוד מאוכזב שקניתי דוקא נייד HP .. הם פשוט נותנים לך אותו בלי שום דיסק אפילו לא לדרייבר הכי בסיסי לחומרה שמגיעה עם המחשב שלך. ככה לא כופים על אנשים להשתמש בויסטה ובנקודת שיחזור של מיקרוסופר ? אם מישהו מכיר דרכים חלקות לעבור מהויסטה שהוא קיבל בנייד ל-XP אני מאוד הייתי שמח לדעת ...כרגע זאת פשוט נראית פעולה מסובכת מידי ..

natishf

New member
קיבלתי תשובה מHP העולמי.

עם כל הדרייברים שהייתי צריכה. אבל זה עלה לי בדם. (טוב, לא בדם אבל בהרבה עצבים וכמה מיילים טובים) אני ממליצה בחום לפנות אליהם עם רשימה של חומרה ולקוות לטוב. האמת, לא לוקח להם יותר מדי זמן לענות. בסוף יצאו בסדר.

למעלה