quick shifter בעד או נגד?

• פותח הנושא N3W
  • פורסם בתאריך

Mr BIG Biker

New member
אז זהו לא זכרתי אם זה דרך גידי או פרטי

בכל מקרה לא אמרתי יקר או לא (בכל זאת שבוע בכל זאת 3 טראק דייז מלאים שעה בVIP עלייך במועדון עם ארבע $@^&$#&%$^*&% וכאלה....) הדבר היחיד שכן יש לי להגיד זה שאתה מניאק
למה ? כי אתה הורס לי את הקנייה של החרגול
אותו יום במגידו הדליק לי את הביג'ומבום (אח של קופיקו
) חבל לא נישארת

megahertz

New member
רעיון מעניין לטיול..אני אשקר אם אני אגיד שאני

מהרהר בזה עכשיו..

gsxr77

New member
דרא"פ ל23 ימים על בימר+רכב עלה 22K כולל טיסות

חמישה ימים גי'פ (כי לא ניתן להכנס לקרוגר ברכב) + 14 יום בימר 1200 מזווד (יוהנסבורג - קייפטאון) + 5 ימים בקייפ -- תענוג צרוף נ.ב. הבאנגי כלול במחיר

מיצו

New member
וואוו

שזה כלל את הכל כולל הכל כולל דלק ואוכל ולינה וה-כ-ל? או שהיו עוד הוצאות פה ושם? וכמה אנשים? אתה לבד?

gsxr77

New member
ה-כ-ל

מיותר לציין שלא רכשנו כלום מעבר לדלק - מזון - לינה. ישנו ב"מוטלים" או אכסניות לאורך הדרך חלקם מצויינים וחלקם בינוניים מינוס. טיסה עלתה "רק" 850 דולר דרך אתיופיה - עצירת ביניים - עם אתיופיאן-ארליינס (הם טובים יותר ממה שזה נשמע). היינו ארבעה ברכב בתחילה כך שזה חסך לא מעט כסף אך אח"כ כל אחד שכר GS1200 שכאן כבר העסק היה יקר יחסית, אם אייני טועה דובר על 120 דולר ליום פחות או יותר לא כולל כמובן דלק. חישוב מחדש העלה 23K אך צריך לזכור כי זה היה באוקטובר 09 ומי שתכנן את הטיול עשה עבודה מדהימה של כשלושה חודשים של תחקירים אין-סופיים בWWW על מנת להוזיל עלויות, לא בטוח שאתה תעשה זאת
נ.ב. קבל

מיצו

New member
יפה.

מהבדיקה שלי, הטיסה למסלול עם אתיופיאן אייר לא ישימה וזאת בגלל שזמני השהות שם מתקצרים מתחת למה שצריך, או מתארכים מעבר למה שצריך. אם זה היה אפשרי, היינו חוסכים כ- 150-250 דולר פלוס מינוס. ארץ מדהימה, אוכל זול ובכמויות, אחלה אנשים.

gsxr77

New member
"מדהימה" מקטינה את התיאור

וכן, גם לי יש כפית
זה המסלול שעשינו על הבימרים, תענוג צרוף. מומלץ לכל חובב דו"ג

למעלה