quick set - אורך הצינור

quick set - אורך הצינור

האם משהו ממשתמשי המשאבאת שמשתמש ב QUICK SET נתקל ב QUICK SET עם אורך צינור ארוך מ 60 ס"מ ? (הרופא שלי אמר שיש, בבית המרקחת אמרו שלא ניתקלו, אבל אם קיים, ואביא להם את המספר הקטלוגי המדוייק, יוכלו להזמין לי).

יש 110 ס"מ

את יכולה לראות באתר של מינימד אן להתקשר לאגנטק ולשאול מה המספר הקטלוגי בקופ"ח. וסליחה על השאלה אבל למה את צריכה יותר מ-60 ס"מ זה מעט קצר יותר מאורך של רגל ממוצעת כך שאפשר לחבר בבטן ולהכניס לגרב או אם הנרתיק המיוחד לרגל?

תודה ! 110 ס"מ נשמע יופי! ../images/Emo51.gif

אחפש באתר של מינימד. כנראה שהרגל שלי קצת יותר ארוכה מרגל ממוצעת ... כשאני מחברת לבטן התחתונה, הצינורית של ה 60 ס"מ מגיעה עד לברך - כך שעם מכנסיים רחבות זה אחלה (אני משתמשת במנשא המיוחד לרגל). אבל יש לי כמה זוגות מכנסיים שבברך הן עדיין די צמודות ומתרחבות רק מתחת לברך - ואיתם אני לא יכולה ללכת בלי שהמשאבה תבלוט (באזור הברך) - עוד 50 ס"מ בהחלט יעזרו לי להביא את המשאבה למטה מהברך - באזור בו המכנס רחב דיו כדי שהמשאבה לא תבלוט - ואולי באמת אוכל כך "להחביא" את המשאבה בגרב ולא במנשא.

הסוכרת התגלתה אצלי רק לפני מספר

חודשים מועט, ועדיין לא סיפרתי למשפחה (רק בעלי יודע), מסיבות כאלו ואחרות החלטתי לדחות את "הבשורה" - אז כרגע מסתירה .... חוץ מזה, סתם לא בא לי להשאל כמה פעמים ביום מה זה הדבר הזה ש"תלוי" עלי (משאבה). כפי שאני לא נוהגת לדווח לסביבה על מחלות אחרות או עניינים אישיים אחרים, לא כל אחד צריך לדעת על הסוכרת. זו הגישה שמתאימה לי. מקובלת עלי גם הגישה של "לספר לכולם" - רק שהיא לא מתאימה לי אישית, לפחות לא כרגע.

למעלה