"Qui Saura"

חנן555

New member
אפשר להגיד לאני מעריץ את מייק מגיל 14 בערך

לא יודע בדיוק באיזה גיל שמעתי את מייק ברדיו ואהבתי את הקול שלו וקניתי 3 תקליטים שמצאתי בחנות בזמנו קניתי את התקליט דיליו תקליט מצוין איזה שירים יפים מאוד בתקליט באיכות מעולה ומצוין וגם את האלבום מזכרת מייק בחליפה חומה אני חושב וכמה קלטות קניתי ורציתי לקנות יותר תקליטים ועוד אבל לא מצאתי בחניות אני מעריץ את מייק אבל לא כמו חלק מהמעריצים הכי דלוקים ושאוהבים את מייק הרבה הרבה שנים אולי שהתחלתי להעריץ את מייק מייק כבר לא היה איתנו בעולם כי שמעתי את מייק ברדיו והיתי ילד קטן אז אני לא מעריץ כמוכם אני שונהקצת תמיד חיפשתי דברים על מייק תקליטים ועוד ולא מצאתי וענין אותי לראות איזה שירים יש למייק בטלויזיה שאני לא מכיר ובזכות באתר וגם הפרום אני יודע וטוב שכך ומענין איזה עוד שירים בטלויזיה יש למייק ואני עדיין לא מכיר ולא יודע לסיכום בשבילי מייק ברנט זמר גדול שאזכור אתו תמיד באהבה גדולה

חנן555

New member
ואני מקוה שהחלום שלי יתגשם ואבוא פעם בעתיד

למישהו למעריצים האמיתים וה ותיקים הביתה ואראה את כל התקליטים הוידאו ועוד מעולם לא ראיתי את התקליטים והדיסקים של מייק המציאות אמרתי חוץ מ3 תקליטים ויש הרבה תקליטים שכיף היה לראות את זה ולא ראיתי ויש כולכך הרבה דברים שקשורים למייק שהיה שווה לראות במציאות כמו הספר הגדול שיצא ועוד מקווה שבעתיד אצליח לראות אולי אם אבקש יפה יש סיכוי שמשהו יסכים או תסכים שאבוא לראות אני מאמין שכן בהחלט שאפשר אם רוצים הכל אפשרי

daliat1

New member
יפה יפה צביקה../images/Emo140.gif הפתעת אותי, בהחלט קליפ נדיר

אך וודאי כולכם תסכימו איתי, שעם כל הכבוד לסילבי וורטאן ויש לי הערכה רבה אליה, הביצוע שלה לשיר זה חיוור ביותר לעומת הביצוע של מייק יקירנו

צביקה,דליה,מיכל, הדי וכל השאר, תודה על כל

הקליפים המיוחדים שאתם מעלים לפורום, אתם עושים עבודה מבורכת, אני גאה בכולכם

mary222

New member
hello brandoz,mary here

i had forgotten, all about sylvie, singing qui saura, i have only seen it once, a very long time ago, thanks for the memorys, love mary.xx

מיכל שמ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif לכולם ../images/Emo70.gif

הקליפ של מייק אכן נדיר יחסית לביצועים האחרים , מדהים כמה הוא יפה כאן (וגם בולט הרזון שלו עד מאד). את הקליפ של סילבי וורטאן לא ראיתי אף פעם , תודה צביקה

daliat1

New member
תודה צביקה ../images/Emo25.gif קליפ די נדיר ומייק מהמם פה

daliat1

New member
במסגרת ביצועים שונים ללהיטיו של מייק ../images/Emo189.gif

קבלו את מייק שרון בביצוע נדיר ויפה ובגירסה בעברית ללהיט
הכל ניתן, הכל נלקח המשך יום נפלא לכולכם

Alvai

New member
ועוד גירסה מעניינת משולב צרפתית ו....

לא הצלחתי לזהות באיזה שפה הוא שר בנוסף Qui Saura(Thao) - King Khampha - Van Tan Phat "Qui Saura"

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif הביצוע מעניין

גם לי קשה לזהות את השפה בה הוא שר את חצי השני של השיר. אני מנסה רק לנחש; Khampha עיר הבירה של אוגנדה, Van Tan Phat היה פוליטיקאי וייטנאמי, יתכן שבאחת מהשפות האלה? הזמר שר יפה לטעמי כמובן לא כמו מייק

mary222

New member
hello jacob,mary here

hello, i hope you are well?. singapore or thiland maybe? because mike visit there?. big hug, love mary.xx

הי מרי, תודה אני בסדר, אני מקווה שגם את

מרגישה טוב, יתכן סינגפור או תאילנד, מי יודע? אולי אחד החברים ידע, שוב תודה לך יקירה

daliat1

New member
אכן גירסה מעניינת ../images/Emo9.gif וכנראה מדובר בוויטנאמית

למעלה