"Qui Saura"

brandoz

New member
"Qui Saura" ../images/Emo235.gif../images/Emo23.gif../images/Emo235.gif

"Qui Saura" אני חושב שהקליפ הזה נדיר... מה דעתכם?

brandoz

New member
qui saura../images/Emo23.gif../images/Emo235.gif../images/Emo23.gif

הקליפ הזה באמת נדיר
מסכימים?

daliat1

New member
וואו הדי ../images/Emo229.gif הפתעה נהדרת, אני לא מכירה

קליפ זה (הצילום גם מאוד איכותי). ולא, אני לא מכירה את הזמרים. חחח וגם אין לי זמן עכשיו לעשות תחקיר, אני חייבת לצאת עוד מעט לכיוון המשרד
תודה הדי

brandoz

New member
Hedy48 הדי יקרה../images/Emo70.gif

הצלחת להפתיע אותי בגדול
אלה הם הזמרים המפורסמים ביותר של צרפת ששרים את מייק איזה כבוד .....איזה כבוד....תודה לך.

mary222

New member
hello brandoz, mary here

hello dear friend, it was wonderfull yes? thy sing the song with such respect and love, it really touched me, i had tears in my eyes. it makes me very happy to see this. yes what an honor. i share in you joy, love mary.xx

Hedy48

New member
Thanks Brandoz

רק מוסיקה איכותית נשארת לדורות ואני בטוחה שגם בעוד עשרים או שלושים שנה עדיין יהיו זמרים צעירים חדשים שימצאו השראה חדשה בשיריו של מייק.

להיידי ולכל הברים היקרים חג שמח../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

מלא אור והמון אהבה !!!!!!
הזמרים ששרים את "קי סורה "הראשון הוא פטריק פיורי זמר נהדר מקנדה השני הוא פסקל אוביספו זמר ויוצר שכתב לחוליו איגלסיס בדיסק האחרון עם הז'קט הצהוב דוויד גולדמן זמר ויוצר יהודי שכותב לסלין דיון רובם ככולם אומנים ידועים בצרפת ובארצות הפרנקופוניות . בקשר לשיר "che sara" בפי חוסה פיליסיאנו זוהי גירסת המקור על פיה כתב מישל ג'ורדן את המילים ל "qui saura " שכידוע הפך להצלחה מסחררת ונמכר בעשרות אלפי עותקים .אני מצרפת כתבת מקור מלהיטון 1.12.1972 שימו לב לפיסקה האחרונה בכתבה כל מה שמייק היה צריך זו שלווה קריאה מהנה לכולם. באהבה והערכה לפועלכם לכבוד היקר לי מכל
"MIKE"
מרסלי

daliat1

New member
מרסלי יקירה ../images/Emo25.gif תודה על הכתבה הרלוונטית

והמעניינת בהקשר לקי סורה בביצוע חוזה פליסאנו שהועלה ע"י הדי. האם שמתם
שגם בכתבה זו מייק מציין שהוא רוצה לראות את יורם 80 שמאוד עזר לו בתקופות קשות. מסקרן אותי מאוד, מי זה יורם 80?
זכורות לי 3 כתבות בהן מייק הזכיר שם זה. מרסלי יקירה, חג אורים שמח לך ולבני משפחתך

rosettamike

New member
one more and one more

kol ha zamarim starfatim charim et ha chirei mike ve ohevim mike ki mike zamar gadol be kol zman aval af erad kmo mike mike ze mike ve hou nichar tamid be levanou

mary222

New member
hello hedy 48, mary here

hello, and thank you for the wonderfull video, it really touched my heart, to see young people singing mikes song with such respect and love. how mike would have been proud of them. i can give you 3 names, of singers, alai schushon, serge lamar, of the older me, and garou, who i love very much is singing i know another of the older men, by face, but cant say his name, at the moment. i know very little about the music of france today, but i am slowly, getting to listen again, through people like garou. thanks again for a lovely video love mary..xxxx,.

Hedy48

New member
Marceli and Mary

THANKS FOR THE NAMES OF THE SINGERS. IN THE U.S FRENCH SINGERS ARE RARELY PRESENTED IN THE PUBLIC MEDIA UNLESS THEY'RE MARRIED TO PRIM-MINISTER SARKOZY מרסלי תודה על עבדת המחקר המשרה אור על מקורו של שירו של מייק. מאוד מעניין.

חנן555

New member
יש 7 ביצועים של מייק לשיר קיסורה אם אני לא

טועה או 8 וזה הרבה ורק חבל שהשיר עד כלות הגוף יש רק ביצוע אחד בלבד רציתי לפחות עוד ביצוע של מייק

חנן555

New member
מתי תצליחו להשיג את השיר סמרטיים מתוך הסרט לס

מואה למה זה קליפ באמת נדיר מאוד אם תשיגו את זה פעם זה יהיה דבר גדול ז משהו מיוחד הביצוע הזה של מייק

למעלה