Questions? Comments?

Sonata Of Tears

New member
תתרחץ אם בגד ים

וכנראה יקניתו אותך על זה אבל זה עדיף מאשר שיעמוד לך חוץ מזה,מרוב לחץ אתה תשכח שיש לך זין :)

resputin

New member
בקשר למקלחות בצבא...

תראה, בוא ונעשה את זה ככה- בצבא, אין לוקסוס ממש. אתה קם בבוקר ועוסק בעיסוקייך כל היום- ורוב הזמן, חולם על השעת ת"ש שלך בערב. יש לך בממוצע ארבע וחצי דקות להכנס למקלחת ולהתקלח אחרי יום ארוך חם\רטוב ודוחה, וכל מה שאתה חושב זה סט חדש של בגדים, למצוא נחמה בטלפון עם החברים\משפחה, ללכת למיטה שלך וכו'. -הדבר האחרון שתהיה מרוכז בו, זו הסביבה שלך. מה גם, אני חושב שזה קשור במשמעת עצמית, תתחיל להכיר את הגוף שלך יותר טוב, ללמוד אותו- כך גם תשלוט עליו.

Dirrty Angel

New member
טוב, אני אנסה לענות.....

קודם כל הייייי!!!! אף פעם לא קרה לי, כי די נמנעתי מסיטואציות כאלה, בדיוק מהסיבה שאתה מדבר עליה.... אני מנסה לחשוב מה אפשר להציע...... לחשוב על המורה למתמטיקה? אנגלית? אולי סתם על דברים אחרים שנורא נורא מלחיצים אותך, כמו מבחן קרוב, או משהו כזה... ובכל אופן, גם אם זה קורה, תעביר אותה בדרך אלגנטית, תגיד שנזכרת באיזה תמונה של כוסית או משהו כזה...... די טוב בשביל אילתור לא? מה לא?!?... yours, Dirty Angel....

Dirrty Angel

New member
סקרן

או שפשוט אתה יכול להחליט שאתה הומוסקסואל, ולהתחיל לזיין את כולם בתחת אחד אחד

פונטנלה

New member
מחפשת את איתי

קיבלנו הודעה לפני כשבועיים שנפתח חוג צילום בבית לנוער הומו-לסבי שעזב את הבית בגלל נטיות מיניות.... ומחפשים מצלמות משומשות. יצרנו קשר טלפוני עם איתי, והיום אני אמורה לפגוש אותו -אבל אין לי הטלפון שלו, וחבל לי לא למסור את המצלמה.... ונראה לי שהוא שכח, כי דיברנו מזמן.... אולי יש למישהו מושג איך משיגים אותו??? תודה, בלה

רציניקן

New member
פינת הייעוץ. אמנם לא קשור לפורום..

(אם יש צורך אז תמחוק את ההודעה) רציתי לשתף אתכם במשהו דיי מוזר שקרה לי היום. היתה לי ידידה מאוד טובה כבר מגיל הגן. קיצר, גדלנו יחד ועברנו יסודי וחטיבה ביחד. תיכון כבר דרכינו התפצלו. אפשר לומר שהקשר נותק כך שאנחנו כבר לא כל כך קרובים כמו שהיינו. אני מכיר אותה כטיפוס(ית) תככן שפונה לאנשים רק כאשר יש לו מניע. כבר היו כמה קטעים כאלו איתה... אני שואל: נראה לכם שכדאי לי לחזור להיות איתה בקשר? מה גם שאם אכן נחזור להיות בקשר הוא לעולם לא יהיה כמו בעבר משום שאנשים משתנים... שוב אני חוזר ומדגיש, השאלה לא קשורה בשום אופן לנושא הפורום כך שאבין אם היא תמחק.

resputin

New member
אם אמרת שהיא תככנית,

פונה לאנשים רק כשיש לה מניע והיה לך עבר לא נעים איתה במקצת, למה לרצות לחזור עמה לקשר טוב? היא עושה צעדים לכיוון של לחדש את הקשר? מה הסיבה שהתרחקתם בכלל? כל אלה מרכיבים לתשובה, כי מצד אחד- ידיד טוב אחד יותר, זה תמיד נחמד. מצד שני, אם הידיד הוא "טוב" רק כשיש לו צורך ממך או אינטרנס נחבא, אני בספק עד כמה שווה החברות הזו. אחרי שלוש שנים כמעט של נתק כזה או אחר, לפני הצבא לחזור לקשר טוב עם מישהו שמרי טלפון רק לפי אינטרס או בשעת הצורך ולא ברצונות פשוטים של להפגש או לשמוע מה נשמע, לא יהיה אפקטיבי ממש לדעתי.

רציניקן

New member
אני מכיר אותה מספיק טוב כדי לדעת

מתי היא פועלת על פי אינטרסים אישיים שלה. הרעיון הוא שאני יכול לדאוג לכך שהיא לא תקבל את מה שהיא רוצה (מה שזה לא יהיה). האמת שקצת קשה אחרי עשר שנים שאנחנו ביחד פתאום כך לנתק את הקשר. משך שלוש השנים האחרונות היינו בקשר לסירוגין, קצת קשה להסביר זאת. הסיבה היחידה שהתרחקנו היא בגלל בתי ספר השונים. כן, סיבה פלצנית במקצת (הרבה) אבל זו הסיבה. היום היא הרימה אלי טלפון אחרי שלא דיברנו המון זמן והחלפנו מספרי פלאפון (המצאה חדשה אצלי)...אני מפרש את זה כצעד ראשון שלה לחדש את היחסים. חוץ זמזה, קצת קשה לי לומר לה" שמעי, לא מתאים שנחדש את הקשר ביננו"... זה לא אני. טוב, תודה בכ"Z.

גם לי היה מקרה כזה... ../images/Emo122.gif

אני גם הכרתי חברה טובה שלי (לשעבר) בגן כשהיינו קטנות וגדלנו ביחד ואנחנו עדיין לומדות יחד אבל בכיתות נפרדות ורציתי להגיד לך למען הבריאות שלך והשקט הנפשי, תסיים את זה...
פשוט, אל תשמור על קשר וזהו
.
(בכל מה שתחליט לעשות.

רציניקן

New member
תודה לך, אבל כפי שכבר אמרתי קודם,

זה לא קל לסיים ככה קשר שפתאום "חודש". כלומר, אני לא יכול לומר לה" שמעי, לא רוצה להיות איתך בקשר אז שיהיו לך חיים נהדרים" זה לא הולך... תודה בכ"ז.

לא זה לא היה ככה...

פשוט התחלתי להתרחק ממנה ואז היא פשוט מצאה חברים אחרים ופחות ופחות דיברנו עד שזה פשוט הפסיק... לא פגעתי בה אבל בהחלט נתתי לה להרגיש כאילו הפרידה הזאת באה ממנה

רציניקן

New member
אוקי, נראה לי שהסיפורים שלנו לא כל

כך דומים. אזס אישי איש ישאר בסיפורו שלו. לא משנה, אני סתם כתבתי את זה... נתרכז בסיפור שלך כעת.

למעלה