question...

Elfon

New member
question...

Omrim she milhama mitkarevet o ethila kvar , mishu yahol leavi li prtaim yoter... thanks

gwizard

New member
אפשר בבקשה לכתוב בעברית ?

או לפחות באנגלית תקנית ולא מילים בעברית בפונט אנגלי.

שוב, השאלה היא למה אתה מתכוון

מלחמות ארציות יש מספיק בעולם שלנו, בכל רגע נתון. אם אתה מתכוון לאיזו מלחמה אזוטרית-מיסטית, של "עולמות רוחניים" - כבר שנים יש המדברים על אחת כזו. לרוב, הם משליכים ממה שקורה בתוך עצמם על אותו "עולם רוחני", את המאבקים והמלחמות הפנימיות שלהם. לצערי, יותר ויותר אנשים מדברים על "מאבק רוחני" של "בני אור" ב"בני חושך" (נבואת מלחמה אפוקליפטית אליה התייחסה כת האיסיים לפני כ-2000 שנה, ואולי הם בכלל התייחסו למרד הגדול של היהודים ברומאים בשנת 70 לספירה. מי יודע?). אני לא רואה את הדיכוטומיה הזו של "טוב" מול "רע". אין ספק שיש בלאגן לפעמים - הרי "As above, So below" - בעולם שלנו מוכרזת מלחמה של "מעצמות המערב" מול "ציר הרשע של הטרור" ואין ספק שזה משפיע עם גם לכיוון "מעלה". מי פה בני האור ומי פה בני החושך? לנו התשובה נראית ברורה, אבל גם לצד השני התשובה נראית ברורה. אם אתה רוצה, תחפש מידע על נבואת "מלחמת בני האור בבני החושך". להגיד לך שזה מה שקורה? לא, אני לא מאמין. גם שם ("עולמות רוחניים", כגון "המישור האסטרלי") יכולים להיות מאבקים ומלחמות (שוב, גם כהשלכה של מה שקורה בעולם שלנו, אולי לפעמים ההיפך).

Elfon

New member
לכוכב השחר :)

המידע שנתת לי מאוד מעניין. אך ממקור מסויים אמרו לי שהמלחמה עצמה כבר התחילה , וזאת מלחמה בין "ערפדים רוחניים" [ יישויות אשר מוצצות את האנרגיה של עולמנו] לבין המאגים...יש לך מידע על זה?

לא, גם לא שמעתי את זה

מה המקור הזה, אם אתה מוכן לחלוק איתנו? כמו שטענתי קודם, נראה לי שיש כמה אנשים שמשליכים את מה שקורה בתוך עצמם על העולם שלנו ועל ה"עולמות הרוחניים". זה אפילו נשמע לי קצת כמו פנטזיה מפותחת של אנשים שמחפשים ריגושים, אם לדבר בשיא הכנות.

Elfon

New member
אם המקור ירשה לי..

אני יגיד לך מיהו , וגם אוכל לפרט לך בדרך יותר טובה אולי.

למעלה