question

Oribius

New member
question

Ok , first of all i want to thank the people who tried to answer my last question , even thou i got confused from different answers and i will just call El Al and ask them to be sure . now for a question that bothers me for a while . I might go back to Israel in the next month ,(Right now im in China) . actually it's great here , i have work and a house and friends . any way , as you might know many Israelis buy here DVD movies because it's cheap , very cheap . because i live here i already built up a small collection and i wonder if I need to declare it or not . i have about 200 movies , and i bought 30 music cds. so what do you think ? can i bring it to Israel with no problem ? I don't know if the border police (customs) check it or care if it's pirate DVDs , and then i will have to check if they are pirate ...

gozala

New member
אם הדברים משומשים הממממ../images/Emo22.gif

נראה לי שאתה יכול להביא איתך בשקט. מחוץ לזה שתכין לך כזה מנשא שמדפדפים בו, סדר לך את האוסף בצורה כזו, שלא יראה "מסחרי" כאילו, ולא נראה לי שתהיה בעיה בכלל. אני אישית עשיתי את זה עם מוסיקה קלסית שקניתי בניו-יורק. ניירות לחוד, דיסקים ב"דפדפות" קופסאות השארתי בחו"ל (ועד היום הן שם). אם שאלת בקשר ל-DVD גם, המכשיר משומש ההן זאת? ארוז וניגמר הסיפור. ואם לא תשאל שאלות (מיותרות) בבוא היום, גם לא תסתבך עם תשובות. וחכה לשאר החבר'ה שיביעו את דעתם. עוד משהו: הפרד למספר מינשאים בהתחשב בכמות.

gozala

New member
אתה בסדר עם רעידת האדמה../images/Emo35.gif../images/Emo57.gif

רעש אדמה פגע במחזור שינזאינג בדרגה של 6.8 בסולם ריכטר, זה היה מקור השאלה. אתה נמצא בסין ההן זאת? בנוסף, ראיתי שאין אחרים נוספים המגיבים לשאלתך, אז אני מנסה להקפיץ אותך על מנת שיבחינו בשאלתך.

ככל הידוע לי

לא צריכה להיות בעיה אם כל סרט הוא שונה. רק במידה שיש לך מ"ס של סרטים זהים אז החשד כמובן שזה למטרת מסחר.

עבריה*

New member
../images/Emo132.gif200 .....

זה לא נורא, במיוחד לאור העובדה שתוכל לקחת את חלקם איתך לפני המשלוח. (תפריד את הקופסאות מהדיסקים עצמם). אתה בביג'ינג?

למעלה