question... mishehu shirt o mesharet be parashim be mishtara? ani meod roza lehitkabel
P puremelody New member 10/5/02 #1 question... mishehu shirt o mesharet be parashim be mishtara? ani meod roza lehitkabel
A abup New member 10/5/02 #2 יש לי חבר שאבא שלו הוא במשטרה והוא בחיל פרשים... אז אם אני יצליח אני יבא לך פרטים מקווה שעד יום שני
מ מריושי New member 10/5/02 #4 לפי מה שאני יודע מבדיקה במושא לפני כמה שנים כדי להתקבל למשטרה דרך הצבא צריך פרופיל 64 (לא לוקחים חיילים עם יותר גבוה) אבל שווה לבדוק מידע יותר עדכני
לפי מה שאני יודע מבדיקה במושא לפני כמה שנים כדי להתקבל למשטרה דרך הצבא צריך פרופיל 64 (לא לוקחים חיילים עם יותר גבוה) אבל שווה לבדוק מידע יותר עדכני
P puremelody New member 11/5/02 #5 oops bekol mikre esh li protekzia aval raziti ladaat... ma az biglal she esh li profil 97 ani lo etkabel?????? hellp poeple
oops bekol mikre esh li protekzia aval raziti ladaat... ma az biglal she esh li profil 97 ani lo etkabel?????? hellp poeple
א אושר מ New member 12/5/02 #6 לא מדוייק לוקחים למשטרה בנים עם 64 ומטה, כלומר לא קרביים. אבל מי ששאלה היא בחורה, ולכן הפרופיל לא מהווה משמעות.
לא מדוייק לוקחים למשטרה בנים עם 64 ומטה, כלומר לא קרביים. אבל מי ששאלה היא בחורה, ולכן הפרופיל לא מהווה משמעות.