Question - searching for...

Pyongwon

New member
Question - searching for...

שלום, מחפשת מידע על דניאל קרן - שורין ריו. מי יודע, אתר, משהו?

bennyTKD

New member
../images/Emo92.gif

ג'סיקה, דניאל קרן עוסק כיום בקראטה שורין ריו, אם כי אני מניח שאת מחפשת אותו כי הוא עסק כמה שנים בטאיקוונדו. בכל מקרה, האתר שלו הוא כאן. בני

Pyongwon

New member
../images/Emo24.gifThank you!!!../images/Emo51.gif

תודה רבה לך בני, דווקא לא ידעתי שהוא עשה WTF TKD! התעניינתי כי היה איזהשהוא תוכנית בטלויזיה והוא היה שם ונהנתי ממה שהוא אמר. רציתי לדעת האם הוא טכני או קרבי - וכנראה שהוא קרבי. לגבי העזרה בפורום - המון תודה כי אינני בטוחה בדיוק איפה לשים את ההודעות כי המחשב נטקע רבות - ולפעמים לא כלל ועיקר. בקיצור - האם לשים הודעה איפה שאני רוצה להגיב או בתחילת / סיום הדף? המון תודה - ודרך אגב, מתי המפגש הבא של הפורום? אולי אוכל לבוא. לגבי תחרויות טאקוונדו - יש. הרבה. אני כותבת את זה ממחשב ביה"ס, אז המחשב לא נוטה להיתקע...: ) שמור על עצמך, ג'ס.

bennyTKD

New member
איך מוסיפים הודעות בפורום

היי ג'סיקה, אני מניח שראית את ההודעה של whitebear (אחד ממנהלי הפורום) לגבי הוספת הודעות. אז איך מוסיפים הודעות בפורום: 1. אם את רוצה להגיב על הודעה של מישהו אחר, אז כשאת פותחת את ההודעה שלו, בתחתית ההודעה יש לינק שנקרא "+ הוספת תגובה". 2. אם, ורק אם, את רוצה להוסיף הודעה חדשה, בנושא חדש (שאין לגביו שרשור אחר בפורום כרגע), אז תלחצי בראש העמוד מצד ימין על הלינק "הוספת הודעה". אנחנו משתדלים להשתמש באפשרות זו רק כשחייבים, כי היא דוחפת שרשורים אחרים מחוץ לדף הפתיחה של הפורום. בני

למעלה