Question(s) of Place

טוטסי

New member
מה עדיף - שער 9 או יציע מערבי?

שלום! יש לי זוג כרטיסים לשער 9, שורה 15, כסאות 26-27. אמור להגיע לידי זוג כרטיסים נוסף ליציע המערבי. אני לא יודעת איזה שער ושורה, וגם לא אדע עד הרגע האחרון (ביום ההופעה). הבטחתי לחברה לתת לה את הזוג הפחות טוב, אבל אני לא יודעת מה פחות טוב, וכנראה שגם כשאקבל את הכרטיסים החדשים לא ממש אדע... מישהו יודע להגיד לי אילו שערים ושורות ביציע המערבי יהיו עדיפים על מה שיש לי עכשיו ואילו יהיו פחות טובים? תודה רבה!

shirush35

New member
התיעצות דחופה לגבי מיקום כרטיס!!!

אני קניתי כרטיס לדשא... לאחרונה גיליתי שאני בהריון ואני קצתמפחדת ממצב של הרבה דחיפות, ההתלבטות שלי האם לחליף לכרטיס ביציע? מה לדעתכם יהיה המצב בדשא עמוס לעייפה? או שיהיה מצב לשבת נניח בקצה של הדשא ולא להיות צמוד להרבה אנשים. הבעיה היא שאם אני מחליפה ליציע אז אני אשב לבד כי כבר אין כרטיסים ליציעים שחברים שלי יושבים בהם, והחבר'ה האחרים שאיתם תכננתי ללכת בדשא רוצים להיות קרוב לבמה ואני לא רוצה יותר מידי דחיפות, מה הייתם עושים? בנוסף, נראה לכם שיתנו לי להכניס כרית שאוכל לשבת קצת אם אתעייף?

עזרתכם בבקשה. בחירה בין שערים.

האופציות הן: שערים 13,14 משורה 31 שערים 15,18 משורה 27 שער 9 משורה 31 שער 17 משורה 39 אשמח לעצות המון תודה.

westend girl

New member
לדעתי,

אם לא חשוב לך להיות קרובה לבמה, תמיד תוכלי למצוא פיסת דשא לקראת שולי אזור העמידה ששם לא ידחפו ויעלו אחד על השני. אבל אם את מתכוונת לנסות להתקרב לבמה, אל תבני על רגישות והתחשבות במצבך

שער 9 עדיף על 13, נראה שמ9 זה צדדי מדי ולא

רואים כלום, האמנם??? לפי המפה שהסתכלתי זה נראה בעייתי. דעתכם???

Another Girl

New member
../images/Emo45.gif ממש לא שווה את הסיכון...

בהופעה של מקארטני אנשים כמעט הלכו מכות שם. באמת.

טוטסי

New member
אני אקבל את הכרטיס ביום ההופעה ואז אוכל לבחור

מכיוון שאז כבר יהיה מאוחר מדי בשביל להתייעץ, הייתי שמחה לדעת מראש אילו שערים ושורות (פחות או יותר) ביציע המערבי יהיו טובים יותר משער 9 בשורה 15, כדי שאדע באיזה כרטיס לבחור... תודה רבה!

westend girl

New member
אם יתנו לך שער 4 בשורות נמוכות יותר

מאלו שיש לך בשער 9 - תחליפי. כל דבר אחר - תישארי עם 9. זה מה שאני הייתי עושה

כתומלי

New member
נראה לי שאכלנו אותה במיקום

הזמנו כרטיסים בהנחה, הובטח לנו יציע מזרחי אך לא יכלו לפרט איזה יציע ואיזה שורות....טוב כיוון שיציע מזרחי זה מספיק טוב, לקחנו תצ'אנס...קיבלנו שער יציע 16 !! שורה 38!!! שער 16 נחשב מזרחי??? זה שאסף את הכרטיסים לא ממש התמצא במיקומים, אז "סיבנו" אותו מה דעתכם?

למעלה