question of doom & all ninja thing?

ayana

New member
התאריך נקבע ע"י צוות האירגון

לא הייתה התייעצות פה מהסיבה הפשוטה שרוב (עם לא כל) חברי הצוות בכלל לא שייכים לפורות והם קבעו את התאריך בהתאם לנוחות שלהם ושל הארגונים הגדולים המעורבים. (כמו מנהל גני התערוכה ויתר הספונסרים) כמו כן, אני מזכירה שמדובר בכנס אנימה כללי הראשון מסוגו בארץ, לא כנס נארוטו, לכן אני לא רואה שום סיבה שחברי הארגון היו צריכים לרוץ לפה ולבקש אישור -.-'''

dsol

New member
הדבר התחיל ממפגש פורום

שהחליטו להתחפש בו ותפסו על זה טרמפ והפכו את זה לכנס גדול אז מן הראוי שיבדקו לנוחיות האנשים ולא מה שנח להם

ayana

New member
מה גורם לך לחשוב שהמפגש היה קודם?

התכנונים לכנס התחילו עוד בפורים. אין לי מושג איך המידע על הכנס הגיע לפה, אבל כשהוא הגיע התחילו פה דיבורים על קוספליי. אתם מוזמנים לערוך מפשג פורום עם או בלי קוספליי מתי שאתם רוצים, אבל הכנס המתוכנן נקבע בלי שום קשר.

Sezuke

New member
:XX

התחפשתי אליו לפני שנתיים והיה לי גם קאבוטו, אבל אם את הוצאת 400 ש"ח אז בטח יותר טוב T-T

אני לא מתחפשת לקאבוטו

אני מתחפשת לorochimaru sama אני מחפשת מישהו שיתחפש לקאביטו וכן הוצאתי מלאה כסף אני מחכה לעדשות שיגיעו כבר והסיבובים בכל הארץ שעשיתי בשביל להשיג את הפאה... @@ ואז להעריך אותה.....אה אבל אני פרפקציונסטית...אז זה יצא טוב ^^ אגב אם זה ראשון מסוגו במה כלומר זה שונה בהרבה מהכנס במרץ? אנשים לגבי הזמן ובכן זה מתואם אם כמה פורמים אם היו מחפשים יופ בשביל כולם זה לא היה נגמר אני חושבת שבמקום זה הם ניסו להודיע על זה יותר זמן מראש אגב מכיוון שזה לא היוזר שלי הנה האיסקיו והמסנגר 119484325 [email protected] אני שמחה לדבר תמיד.... עכשיו עוד משהו כאן נכתב שזה ב31 ובפורם המנגה נכתב שזה ב28 מי שכתב כאן מקושר למארגנים?

A K I R A

New member
*______________*

את מפורום הייד פארק!?!? יש לך את התמונה המקורית של החתימה הזאת במקרה?! ->

lily kane

New member
ליאת!!!!!!!!

ויייי חיבוק!!! שנים איפה הייתם מה עשיתם ועם מיי כן זאת אני ופתחתי משתמש כי נמאס לי לגנוב מדייב את שלו (לא זכרתי את הסיסמא שלו T.T)

למעלה