question of doom & all ninja thing?

question of doom & all ninja thing?

שלום לכם קוראים אותי שירלי אני יותר מוכרת בתור לילי קיין ואני גונבת לחבר שלי את המשתמש [הכנס צחוק גדול ומרושע כאן] אני לא מכירה הרבה אנשים מכאן אני מכירה כאן גל... בכל אופן למה אני כאן.... [הכנס מחשבה בלונדינית כאן] אה, כן הבנתי שמי שמארגן את המפגש+קוספלי שייכת לכאן ואני די צריכה לדעת כי 1 לילי הולכת לקבל עבודה בהיי טק ואז לילי צריכה לדעת להגיד לאנשים מתי לילי לא להיות 2 לילי כבר השקיעה איזה 400 שקל בתחפושות ואני רוצה להשתמש בה דאמט (אגב דרוש קאביטו^^") ביקצור אני ישמח לדעת מתי המפגש קוספלי? ואם אפשר את הטלפון של המארנגת אפשר למצוא אותי במייל ומסנגר [email protected] ואיסקיו 119484325 [הכנס חיבוק מאגניב כאן]

lgmtk

New member
LOL, פתאום אני מרגיש צעיר XD

אבל עדיין סנילי~

A K I R A

New member
אתם מבאסים :| חשבתי שאחרי י"ב

אני בורחת לצבא. ולא יהיו יותר בגרויות ושטויות כאלה. ויהיה כיף! ייאי!! :||

מה?!?!

איפה עוד יתנו לך נשק ויגידו לך "צא לשטחים!"?!

לגבי כל סוגית הצבא

אז ככה אני הייתי בחייל שנחשב לטוב חייל אוייר אבל עדיין לא היה לי טוב הזמן שהייתי בצבא לא היה גדול יותר משש-שבעה חודשים אבל הרבה בריאות (ובריאות נפשית) הלכה לי בדרך אני מאמינה שאין לארגון זכות לאמר לאנשים שהעובדה שהם לא רוצים לקחת רובה בידיים הופכת אותם למושגעים נוסף לכך אני מאמינה שצריך לפתח מסגרות נפשות לעזרה למדינה (כמו למשל לתת משאבים מספקים לשירות לואמי) כיוון שלא כולם בנויים למסגרת כזאת אני לא מאמינה שהמסגרת שווה את הסבל שאנשים יעברו בה אני לא חושבת שזו מסגרת לאנשים הרוצים לראות עצמם כפרט יחודי (אינדוידאולי)

ayana

New member
אוקי אז ככה

דבר ראשון לא מדובר בקוספליי מדובר בכנס אנימה, שבמקרה נערך בוא לייב אקשן לנארוטו, במקרה גמור חברי הפורום פה החליטו שהם באים מחופשים לדמויות מנארוטו, אין שום קשר למארגנים הרשמיים... דבר שני, הכנס נערך כנראה ב31 לחודש. המארגנת של הכנס היא ליבת, היא לא חברה בפורום הזה, אם את רוצה פרטים שלה שלחי לי מסר.

אוקי תודה

לפי מה שרשמו אצלנו אמרו שזה כנס אנימה פלוס קוספלי... בכל אופן תודה על העזרה אני ישלח לה הודעה אני מצטערת עם הפרעתי למישהו תודה על העזרה

dsol

New member
מי קבע את התאריך ?

ולךמה לא הייתה התיעצות בכלל אולי לא נח להרבה אנשים ?!

למעלה