question JZ+LP

omrikalmi1

New member
question JZ+LP

העתיד של LP או שזה רק ניסיון פעמי ?? השאלה המרכזית :) והנה הפירוט: השאלה שלי אם הייתם רוצים לראות את אמינם \ Avril lavinge \ blink182 \usher\50 cent \snoop doggydogg וכו' שיעשו עוד מאש אפים כאלה כמו שהיו עם JZ או שנהניתם מזה והספיק לכם .. אותי זה מאוד מעניין בתור אחד שאוהב את בלינק (השירים היותר ישנים, לא עוקב כל כך על החדשים) הייתי שמח לראות איזה מאש אפ מגניב לSOMEWHERE I BELONG FORGOTTEN MY DECEMBER משהו חייתי כזה:) השאלה אם הייתה אוהבים את זה או לא , אם נגיד היו באים לארץ הייתם רוצים שJZ יהיה גם או מישהו אחר , או רק הם... מעניין לדעת את הדעות שלכם:) ממני עומרי

פחחחחחחחחחחח

פאק אבריל פאק אשר פאק פאק פאק!!!! הלוווווו לינקין לא פוסטמים!!!

נצל"ש כתבה על השילוב

פורסמה כתבה על השילוב בין לינקין פארק וג'יי זי באתר של ערוץ הילדים. למרות שאני יודעת מי חיבר את הכתבה, לא ברור לי אם הוא מעוניין בפרסום שמו ולכן אשאיר את זה אנונימי. במידה והוא יהיה מעוניין לפרסם את שמו הוא יפורסם גם בפורום
את הכתבה ניתן לקרוא כאן.

יש אישור לפרסום השם ../images/Emo3.gif

כתוב גם בכתבה עצמה אבל לא שמתי לב
מי שכתב את הכתבה הוא ערן איצקוביץ, AKA ערן1987 מתפוז.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני מאד אוהבת את בלינק,

מאד, אבל ממש לא הייתי רוצה לראות אותם עם לינקין. אני מתה על בלינק182 ועל לינקין פארק, אבל הם גם סגננות מוזיקה שונים, וגם הספיק לי ג'יי זי (שאותו אני לא סובלת) שזה יצא ממש גרוע. שכל אחד ישאר לבד וזהו... אפשר מידי פעם שיעשו סינגל אחד עם זמר שונה, אבל מה שהיה עם ג'יי זי היה פשוט אסון. אה, ובקשר לאחרים (סנופ דוג, אבריל, פיפטי סנט, וכו') אני לא סובלת אותם, ואני ממש אתבאס עם לינקין יעשו משהו איתם...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאה, כן, ואני גם לא סובלת את

אמינם... (שכחתי...
)

omrikalmi1

New member
בגלל זה שאלתי ,

אני מאוד אהבתי את המאש אפ הזה הוא יצא נהדר חוץ מהשיר האחרון POINTS OF AUTHORITY הוא יצא באמת באמת באמת גרוע אבל השאר נהדרים IZZO ניהיה אצלי ANTHEM:)

Bassיסט

New member
מעניין יהיה ליראות ערב מחווה...

רד הוט צ'ילי פפרס VS לינקין פארק... יענו רד הוט שרים שירים של לינקין ולינקין שרים שירים של רד הוט.... נכון נכון זה לא אותו סגנון אבל דוקא בגלל זה זה יהיה מעניין שכל אחד יעשה את זה את השירים של הלהקה השניה בסגנון שלו... תתארו לכם את קליפורניקיישן עם דיסטורשן מטורף וסקראצ'ים או את נאמב רגוע יותר או פאנקי קופצני רצח!!! ניראה לי חמוד... שילוב מעניין!

BORDY

New member
כשחושבים על זה...

זה באמת מגניב... לשמוע את קליפורניקשיין עם כל ה"צרחות" של צ'סטר... חחחח

SAMAR

New member
חחחחחח...

אי ביקום סו נאמב!, [ברקע] קליפורניקיישן...אי קן פיל יו דר, קליפורניקיישן... רעיון שווה!

למעלה