question from argentina...

ofirsemel

New member
question from argentina...

hi everyone i wounder if aqnyone knows where i can do ff course in argentina and if they give licence to ff in israel... there r some people in here that like 2 enter the sport!! thanks a lot!

The Sheriff

New member
DON'T DO IT !!!

1st of all, its really hard to do it in spanish and 2nd and most important they are not USPA!!!! wich means you wont be able to jump outside Argentina, wait till you'll come back and do it here... But in case you still want to spent thous 1000$ check out Flyrench in BA www.flyranch.com

noamk

New member
למה שלא יעשה בדיוק?!?

א. אולי הוא מדבר ספרדית? ב. ואם הם לא USPA? רוב האנשים בארץ הם לא USPA. ויש הרבה מאוד צנחנים בארץ שעשו קורס באוסטרליה או ניו זילנד. אני לא מכיר בן אדם אחד שעשה קורס שאינו USPA ולא נתנו לו לצנוח במקומות אחרים, כולל ארה"ב.

The Sheriff

New member
כשאני בררתי שם

אמרו לי שהרשיון שאני יקבל הוא לא בינלאומי... ככה שאני לא לקחתי סיכון בלשלם 1000$ , שזה חודש וחצי טיול...

You can

רק תדאג שיהיה לך LOG BOOK שממולא כמו שצריך כפי שאמר השריף יכול להיות לך קשה ללמוד את הקורס שיכול לעלות לך בפציעה במקרה הרע ובמוות במקרה הטוב אם לא פעלת לפי מה שהם לימדו מה שלא יהיה בהצלחה

boomstik22

New member
יש מקום שהוא USPA

קוראים לו איר לובוס הרשיון שם הוא בינלאומי וכולם מדברים שם אחלה אנגלית זה גם מועדון די גדול עבדתי שם בתור מקפל מצנחים יש שם אחלה חברה ושומרים על רמת בטיחות גבוהה מאוד.... אם אתה מדבר אנגלית ברמה טובה לא נראה לי שתהיה לך בעיה...

ofirsemel

New member
thanks man

thank u 4 the info. can u tell me where it is? and what it`s phone or web site...? bye. ofir

למעלה