ברור לך
שאתה מכליל בחורים המגיעים ממדינה בעלת 40 מיליון נפשות? אהה????? מה לעשות ולא היו לי כל כך הרבה חוויות אירוטיות עם פולנים (למרות שאני לא אתנגד, זה בהחלט לא עם מכוער, וזה בלשון המעטה), ככה שאני לא אוכל לתת לך הרבה עצות בנושא. מה שכן, אחת הסיבות ללמה לא היו לי הרבה חוויות מעשיות עם העם האמור לעיל הוא שהרבה יותר פשוט למצוא פולנים הומואים בחו"ל מאשר בפולין. בווארשה עוד יש איזה שני מועדונים מחתרתיים שתמיד מוקפים בחבורות של ניאו נאצים שמחכים ליוצאים כדי לקלל, לזרוק אבנים, סכינים ושאר ירקות. בערים אחרות זה עוד יותר מסובך, ואני לרוב בערים אחרות. אני לא ממש אוכל להגיב על ה-Turn ons או על ה-Turn offs שלך, כי אני פשוט לא מכיר אותם. אני מניח שזה גם טיפ טיפה אישי. שאלה כמו "האם הם אינטלגנטים" על עם של 40 מיליון איש היא קצת טפשית, Don't you think? פולין היא ארץ מאוד בעייתית, אבל מאוד מרתקת. לי יש גם את כל התסבוכים הפרטיים שלי איתה, ככה שאני יכול לדבר על זה הרבה מאוד. סך הכל, אני חושב שלבקר בפולין זה תמיד טוב. זה אף פעם לא משעמם וכישראלי זה מכניס הרבה דברים לפרופורציה (וכשאני מדבר על לבקר בפולין אני לא מדבר רק על אושוויץ, טרבלינקה ומאיידנק. גם, אבל ממש ממש ממש ממש ממש לא רק). טוב, כדאי שאני אפסיק כאן