Question about K. Tivon race

start up

New member
Question about K. Tivon race

Can any one tell me how many runners are going to participate in 3k ,5k and 10k runs in K. Tivon race ?

benny tsabba

New member
לפי מה שאני יודע

המרוץ לא יהיה מלא ... וכל אחד שרץ באזור ה 40 מינוס יהיה בין הראשונים.. ככה היה שנה שעברה וכמעט בטוח שגם השנה (לא מתחייב על כלום) אני כנראה מטייל באזור אז כנראה אשתתף באחד המקצים

benny tsabba

New member
שקוף ,לא ?

הי, אני מתכונן למרתון טבריה אז כל מרוצ נכנס כאימון נוסף...

start up

New member
still practicing twice a day ?

are you going to be in Netanya triathlon ? Do you have a swimmer?

benny tsabba

New member
YES AND NO

I DON´T HAVE TIME FOR NETANYA TRI AND AFTER THE "BIZION" THAT THEY DID TO YOU I WILL NOT EVEN GOING TO SPARE TIME.... I NEED TO RUN AND GET MY SELF READY FOR THE NEXT YEAR SO EVERY PRACTICE IS IMPORTANT MAYBE I´LL DO THE 10KM IN NETATNYA AS A MORNING RUN AND MAY BE NOT, R U GOING TO BE THERE ?

בני אני חושב כי אתה לא מדייק...

המנצח לפני שנה ירד מ-33 דקות וכ-30 מתחרים נוספים ירדו מגבול ה-40 דקות. אני מכיר את המסלול כגב כף ידי והוא לא מהקלים בארץ זבת חלב. אבל יש לי ספק רב אם הוא באמת כולל 10 ק"מ. בכל מקרה אשמח לראותכם אני כנראה אהיה בצד הדרך בין המעודדים או עם פרינססה על המסלול.

benny tsabba

New member
לפי מה שאני יודע,,,

המסלול הוא 10 קצר... כך שמי שרץ 10קמ ב40 דקות יעשה את זה בפחות ....

berale

New member
בענין ק.טבעון!

הייתי שם פעמיים אבל לא בשנה האחרונה (פציעה). כשאני הייתי שם היו פחות ממאה מסיימים (!). המסלול לא קלי קלות אבל יפה, יש הרבה עליות וירידות בנוסח "דן אכדיה" ז"ל. המסלול כנראה טיפה קצר לפי התוצאות, בדומה לרמת-גן כנראה שחסרים 200-400 מטר תלוי את מי שואלים. בכל אופן, לדעתי האישית אחד המרוצים היפים והמהנים ביותר ואני מצפה לו כבר חודשים(!!!)

start up

New member
some more details on the route..

Can you give me some more details on the route ? how steep the hills are ?

berale

New member
מסלול המירוץ (פחות או יותר)

תראה, קודם כל האצטדיון(נ"ק יציאה וחזרה) גבוה מהכביש עם עליה/ירידה תלולה של 20 מטר. אחרי היציאה (שכוללת גם סיבוב של האיצטדיון) יש 2-2.5 ק"מ שטוחים ואתה מתחיל לחשוב שאולי בטעות הגעת למסלול נח- טעות! נדמה לי שאחרכך מתחילה העליה המשמעותית של המרוץ של מה מאות מטרים, אחרכך יש עוד כמה עליות וירידות אבל לדעתי אחרי הראשונה זה פחות משמעותי (או שפשוט מתרגלים), בכל אופן אחרי ה-5ק"מ (יכול להיות שגם אחרי ה-6) מסתובבים ועושים ת´מסלול חזרה לאצטדיון כך שהעליה הראשונה היא הירידה לפני העליה של הכניסה לאצטדיון. מי שהיה יכול להרגיש חופשי לתקן אותי, אבל עד כמה שאני זוכר זה המסלול... בהצלחה!

למעלה