Quest for Glory

danny1st

New member
Quest for Glory

משעמם לי אז אני חוזר קצת אחורה בזמן... אני בטוח שחלקכם מכיר את הסידרת קווסטים הזו. עד כמה שידוע לי כל המשחקים בסדרה חוץ מהאחרון נחשבים כבר המון זמן בתור ABANDONWARE ככה שהשאלה שלי לגיטימית לפורום הזה... אני מחפש את החלק הרביעי, לפי מה שהבנתי הוא יצא בזמנו על דיסק וכלל דיבוב (שלא מופיע בהורדות ברשת וגם לא בP2P ודומיהם) למישהו יש מושג איך אני משיג את החלק הזה? ודבר שני: למישהו יש מושג איך מפעילים את המשחק הזה או את קודמיו על WIN XP ולא בדוס? תודה מראש

DDN

New member
קשור בערך

זה שהם ABANDONWARE לא אומר שהשאלה לגיטימית, כי זה משחק מחשב ולא תפקידים. אבל, היות שמדובר ספציפית של QFG, זה קרוב. יש לך את התוכנה DOSBOX שנותנת להעלות משחקי DOS בXP. אבל. .. . דוקא 4 עשה לי בעיות. אם מתאמצים, ותשחק מספיק בין DOSBOX לVDMSOUND תצליח. לגבי להשיג את המשחק - כן. יש לי מושג איך אתה יכול להשיג את המשחק. יש לי את כל החמישה.

מירטל

New member
זה לא חוקי.

החברה ממשיכה לשמור על זכויות יוצרים, למרות שאין להם מה לעשות עם המשחקים המקורים.

DDN

New member
האמת שבנוגע למשחקי הרצון לעוצמה,

ממה שהבנתי מאי אילו פורומים ברשת לורי וקורי קול, המחברים, נותנים רשות לעשות במשחקים שהוציאו כרצונם, היות שסיירה און ליין לא קיימת יותר.

מירטל

New member
אני יודעת שה@#%@!%#%$#@

מסיירה עצרו את פרוייקט קינג קווסט 9 זמן קצר לפני שהוא יצא בתואנה של זכויות יוצרים ושאצל האנדרדוגס אי אפשר להוריד את המשחקים האלה בצורה חוקית.... כך שמבחינה חוקית, עדיין אסור להפיץ אותם ברשת < חוטפת התקף שיעול>... אבל מקומות לא חוקיים כמו תוכנות שיתוף? ובכן, הן לא שמות לב לשטויות כמו חוקים...

ננסק

New member
פרטים נוספים, ותקווה

דבר ראשון, ניטפוק: סיירה לא קיימת יותר בתור חברה, רק בתור שם. זוהי למעשה ויונדי יוניברסל (אותה חברה ששולטת גם בבליזארד). יותר חשוב, החברה פירסמה שהיא מאשרת את המשך הפיתוח של King's Quest 9 בידי החובבים. לגבי סדרת Quest for Glory, אני לא יודע את הפרטים, אבל יש מספר פרויקטים שמפתחים משחקי חובבים בהתבסס עליה, וייתכן באמת שהזכויות שלה חופשיות. איזו סדרה מעולה.

DDN

New member
בנוגע לAGD

הם מקבלים עזרה ממשפחת קול בנוגע לפיתוח של QFG2

DDN

New member
ראיתי עכשיו את ההודעה שלך מVGAMES

מה לעזאזל יש לגראהם לחפש בארץ האיים הירוקים? הוא לא זקן כבר? זו הממלכה של אלכסנדר! הוא מזכיר לי את הזקנים מההיאבקות, שלא נותנים לצעירים לזרוח ותמיד נמצאים באור הזרקורים, רק בגלל שהם בעבר נחשבו למאאגניבים.

DDN

New member
תראי, אחרי הנפל של KQ8, אפשר

להאשים אותם? אני יודע שישנם אתרים "רשמיים" שמפיצים אותם, אני יודע שישנו חידוש בדרך ל"רצון לעוצמה 2", שלורי וקורי קול נתנו את ברכתם, וממה שהבנתי, הם מרשים לאנשים להחליף את המשחקים שלהם (סדרת הרצון לעוצמה). באתר של ABANDONWARE מצאתי אותם, ולעומת זאת על MONKEY ISLAND יש שלט גדול שהמשחק אסור להפצה ברשת, מה שמראה שהאתר כן מתחשב בחוק. לדעתי יהיה מאוד קשה למצוא משחקים כאלה ישנים ברשת. איחלתי לבחור בהצלחה, והמלצתי לו לפנות אליי במסרים, כי אני אשמח לחלוק איתו את הדיבוב המצויין של ג'ון ריס דיוויס ל"רצון לעוצמה 4".

למעלה