אחחח..איזה יופי! אנא מכם,עזרו לי להחליט או יותר נכון, המליצו לי בבקשה- איזה דיסק שלהם הייתם ממליצים לי לקנות? תודה רבה רבה ותחילתו של סופשבוע מופלא לכולכם!|
שיש להם המון המון שירים. בכל אלבום שלהם יש כמה שירים ממש יפים, אבל הבעיה שהם די שינו את הסגנון עם הזמן. לכן תחפש אוסף שמכיל כמה להיטים מכל אלבום. אני אישית אוהב את האלבום the works למרות שהוא קצת שונה מהאלבומים הראושנים שלהם, יש שם שיר בשם radio ga ga שאני ממש אוהב אותו
אני הייתי ממליץ לך, להוריד קודם כל את האוסף "The Best OF" שמכיל 25 שירים מכל התקופות של "Queen", לראות לאיזה סגנון אתה הכי מתחבר ולפי זה להחליט- איזה אלבום שלהם לקנות. "Bohemian Rhapsody" לדעתי יצירת המופת של "קווין"
האוסף שיש לי המממ כתוב על הדיסק queen Greatest hits ויש בו שירים כמו: Bohemian Raphsody We are the championes We will rock you כתבתי את אלו כי כולם מכירים אותם אבל יש שם עוד 13 שירים ממש יפים
מאד מאד אהבתי אותם.....הגיטריסט שלהם בריאן מיי נחשב לאחד מהטובים בתחומו והגיטרה האלוהית שלו עם הצליל המלאכי בדיסטורשן היא אחד מסימני ההיכר של קווין. תהני מהם....להקה מצויינת