QUEEN~!

Kuroi Tenshi

New member
QUEEN~!

אני יודע שבארץ זה שמונה בערב בערך, אבל כאן זה 11 בבוקר, בסביבות 12 שעות אחרי שחזרתי מהופעה של קווין. QUEEN. אומנם אני לא המעריץ הכי גדול שלהם (הכרתי את הלהיטים הגדולים, נו), אבל זה היה ענק. אני לא משווה לאיימי מאן לפני שבוע כי גם שם היה כיף בטירוף (עם מופע חימום ענק שאני יודע שאני אחפש כשאני חוזר לארץ), אבל... פאק. קווין. כשהקרינו את פרדי מבצע את Bohemian Raphsody מלפני עשור+, הייתה לי צמרמורת. בנוסף להכל, סלאש מ-GnR התארח בשיר וחצי, והיה ענק למדי. עדיין יש לי חיוך ענק כשאני חושב על שתי ההופעות. שלא לדבר על כל הספרים שקניתי וכבר סיימתי פה (וגם קומיקס של ג'יי וסיילנט בוב). אני הייתי פסימי למדי בקשר לנסיעה הזו, גם במהלכה, אבל כשאני חושב לפחות על ההיי-לייטס, היה ענק. מצד שני, אני מתגעגע. טוב, עוד יומיים וחצי פה, חצי יום בגרמניה, והרבה יותר מדי זמן באוויר, ואני בבית.

yo t a m

New member
איך סלאש קשור לקווין? :X

הוא עבר שם בסביבה או משהו ושמע את הרעש?

Kuroi Tenshi

New member
actually...

זה מה שבת דודה של אמא שלי אמרה (היינו ההורים, האחים, היא ואני): הוא בטח בא כאורח, קלטו אותו שם והציעו לו להצטרף לשיר. אם זה היה מתוכנן מעבר לזה באמת, אין לי מושג. לי יצא לראות את אחי |אורגזמטי~!| נוכח העובדה שהוא ראה את סלאש מנגן

איזו הופעה? ../images/Emo57.gif

והאמת היא שעם כל חיבתי לבריאן, ג'ון ורוג'ר, הם פשוט לא זה בלי פרדי. הוא היה הזמר הכי מדהים ששר אי פעם, ובאמת שהלהקה היא לא ~זה~ בלעדיו. אז איך היה? אני רוצה פרטים. אני כן מעריצה אובססיבית! יש לי חולצה שכתוב עליה Guaranteed to blow your mind.

Kuroi Tenshi

New member
Well...

כמו שאמרתי, הכרתי רק את הלהיטים, אבל רוב החשובים היו. היו המוני שירים שלא זיהיתי, וגם Shook me all night long של AC\DC. מזכרון, הנה כמה מהלהיטים שהיו:
Bohemain Raphsody Fat Bottomed Girls We Are The Champions We Will Rock You​
פול רוג'רס הוא באמת לא פרדי, אבל הוא היה מעולה כשלעצמו (אחי העדיף אותו על פני פרדי, אבל ככה זה עם אחים). בריאן גם שר לא מעט, ואני חושב שגם רוג'ר. אבל כשהקרינו את פרדי שר את Bohemian על המסך... דאמן. היה מעולה, ואחי הקטן (בן 7) נורא נהנה, שזה הכי חשוב, כי רק לראות אותו נהנה שם היה ענק. כמובן שלא הייתי אומר את זה אם אני הייתי סובל בהופעה, אבל זה שהוא נהנה (ודי השתולל שם... בשביל ילד בן 7) היה בונוס ענקי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif* מכה את הראש בקיר*

סליחה, מטיחה. דבר ראשון- קווין בלי פרדי מרקיורי זה לא קווין אבל זה נשמע טוב בכלאופן
שנית, הייתי ברמת אפעל בשבוע שעבר בסמינר הקהל, וניסתי לתפוס אותך ולא הבנתי למה את לא עונה לי. באקה.

As I Am

New member
היית בהופעה של איימי מאן? ../images/Emo103.gif

אלוהים, אני אשנא אותך לנצח.

Kuroi Tenshi

New member
if that's why you must hate me...

זו נשמעת כמו סיבה די טובה. יש יותר, אבל עם זו אני גם יכול לחיות. אה, ואחי היה עייף בערך חמש דקות אחרי תחילת ההופעה. >_<

למעלה