Queen

I n n u e n d o

New member
Queen

אני מעריצה גדולה של הלהקה קווין והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליה ועל המוזיקה.

matanbu

New member
מנסיוני בפורום

לא חושבים עליה יותר מדי וחבל .... הם להקה מצויינת... לדעתי... אני נפעמת מחדש כל פעם שאני רואה את התווים וההרמוניה שלהם... קוראת את הליריקס... יש שיאמרו שהסולואים לא כאלה מורכבים מהירים וואטאבר אבל יש שם כמות רגש אדירה - חבל שמיי לא הגיע רחוק עם הטורניר ההוא :) כי הם לא היו סתם עוד להקה רגילה - הלהקה היתה מיוחדת וייחודית ואגדת רוק ענקית לדעתי.

I n n u e n d o

New member
אל תשכח*י

שיש המון שירים שלהם כל כך יפים שחבל שלא מעריכים אותם כמו השירים היותר מוכרים מי נמכיר את 39?! או כל מיני שירים אחרי שלהם אף אחד וזה פשוט בושה.

Grimble Grumble

New member
סיפור נחמד על 39...

אם מחברים את האלבומים של קווין לפי הסדר: 1. קווין 2. קווין 2 3. שיר הארט אטאק 4. נייט אט דה אופרה אז יוצא שבאלבום החדש השיר הזה הוא שיר מספר... 39... (קווין - 10 שירים, קווין 2 11 שירים, שיר הארט אטאק - 13 שירים ו39 הוא השיר החמישי בנייט)

I n n u e n d o

New member
חיחי רעיון נחמד

אבל לפי מה שהבנתי מלשמוע את השיר 2452452 פעם זה כנרא על איזה שנה write your letters in the sand for the day i took your hand אני די בטוחה שיש לשיר הזה משמעות מסויימת. יכול להיות על מלחמת העולם או משהו כזה....

Grimble Grumble

New member
משמעות השיר

האמת היא שמה שמסופר בשיר הוא סיפור די קיטשי ומטומטם, אבל חביב ביותר... בשנת 39 (לא ידוע איזו 39... יכול להיות 1939, 2039, 2139, 2239) יצאה חללית לחלל... הם חוזרים כעבור 100 שנה (עוד שנת 39) מהכוכב החדש והיפה שהם מצאו לכדור הארץ הישן והאפרורי כאשר בעוד עברו 100 שנה הם הזדקנו בשנה אחת בלבד, וה"גיבור" של השיר רואה את הבן שלו (או נכד?) ומגלה שאהובתו כבר מתה מזמן (עברו 100 שנה כאמור)... זאת המשמעות האמיתית של השיר... אפשר לאמר שזה שיר על אהבה שבסופו הגיבור עצוב שאהובתו כבר איננה... (All your letters in the sand cannot heal me like your hand, For my life still ahead pity me)

matanbu

New member
גמאני שמעתי על זה - מגניב! ../images/Emo98.gif

וזה יכול להיות גם וגם :) בכלל NIGHT AT THE OPERA הוא אחלה אלבום, הדרך שבה אני הכרתי את קווין (למרות שמצאתי את עצמי עם הזמן מתחברת יותר לשירים אחרים שלהם). וואו אני ממש שמחה ומופתעת לראות פה עוד אנשים שאוהבים אותם

Jam Head

New member
קווין........

למרות שאישית , לא שמעתי הרבה חומר , חוץ מהשירים הבאמת מוכרים שלהם אבל מה שכן שמעתי שלהם ממש אהבתי , בראיין מאי גיטריסט מאוד מיוחד ומוכשר , פרדי זמר ענק ומחבר מוכשר מאוד. השילוב שלהם בין רוק מודרני לאופרה היה מאוד מוצלח והוציא את אחד השירים הטובים ביותר של המאה הזאת. בכלל להקה עם כישרון עצום , שהוציא שירים מאוד פופולרים.

DisComposition

New member
queen

כל פעם שאני חושב על queen אני חושב על אותו קטע בוומבלי כש פרדי שר קטע והקהל חוזר אחריו אז הוא שר קטע קצת יותר ארוך ונקהל חוזר אחריו ואז הוא מרביץ את אחד הסלסולים הוירטוזיים המפורסמים שלו. יש שניה של שקט בקהל ואז האצטדיון מתפוצץ במחיאות כפיים ושאגות הערצה. מה יש להוסיף?

Grimble Grumble

New member
בד"כ זה היה בא לפני השיר

Now I'm Here... בהופעה בבודפשט (גם מ86, אותו סיבוב הופעות כמו ההופעה המפורסמת בוומבלי) הוא גם הוסיף לפני זה איזה שיר קצר בהונגרית...

I n n u e n d o

New member
אה.

אני יודעת על מה אתה מדבר באמת הופעה יפה המון והסילסול הזה זה דבר בלתי נשכח

למעלה