Que digan lo que quieran?

Rony 05

New member
Que digan lo que quieran?

איזה תמונה של נטי אתם לא אוהבים במיוחד ולמה? ( שימו אותה כאן) ממש מעניין אותי לדעת...

דפנושית

New member
../images/Emo27.gif

פשוט תמונה זוועתית. יש עוד איזה שתיים כאלה מאותו סט
אבל בכלליות, אני אוהבת כמעט את כ-ל התמונות שלה
במיוחד מהשנתיים האחרונות...

אדרי3

New member
לדעתי זו ממש על הפנים

וכל התמונות מהסט הזה פשוט זוועתיות!! אבל נסלח לה..

אווווו יש לי תמונה כזאת...

הבעיה היא שהמחשב שלי מת, אז אני לא כל כך יכול לשים אותה... אולי למישהו אחר יש, אני מתכוון לאותן תמונות "חושפניות" מידי, שרואים בהן פרטים שלא אמורים לראות...

דפנושית

New member
אתה מתכוון...

לתמונות מ2003 שהיא לובשת משהו כמו רשת בצבע כסף? והנה עוד תמונה מסט מזעזע לדעתי..

Rony 05

New member
יש את זאת מEL DESEO שהיא

ערומה לחלוטין חוץ מהבד הלבן הזה

דפנושית

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שלרובנו אותה דעה לגבי התמונות היותר-מדי-חושפניות

Rony 05

New member
כנראה...

אני זוכרת שיש איזה ראיון שנטי אומרת שהיא לא תצטלם סתם שרואים הרבה "CARNE" , שצריכה להיות סיבה....

Rony 05

New member
זה חנטה הזה שגורם לה להתפשט

כל הזמן התמונות שם כאלה...

נו באמת..

נטי מתחילת הקריירה שלה ההייתה משפריצה סקס.. מתלבשת חשוף מדי, מה אתם לא זוכרים את התמונה המפורסמת שהיא טופלס עם שרוולון כזה ריבועים כסופים חחח ומכסה את החזה עם הידיים בהצלווה? ועוד מלא מלא דוגמאות היא מצטלמת ככה לכיף שלה כי היא אוהבת, וזהו יש כאלו שיאהבו פחות את הפרובוקטביות הזאת ויש שיחבבו כמוני, אנ י חושבת שהיא בחורה נורא סקסית טבעי והיא אוהבת להצטלם ככה ומרגישה בנוח עם זה.

"משפריצה סקס" ../images/Emo6.gif

האמת שאני לא חושב שאני יודע לאיזו תמונה את מתכוונת... אבל לא נורא. יש לנטי תמונות מדהימות עם מעט בגדים, ויש גם תמונות שהן פרובוקטיביות מידי. לדעתי זה יפה שאנחנו כמעריצים לא אוהבים כ-ל מה שנטי עושה, זה עושה את זה הרבה יותר מעניין
נ.ב מצטרף לרוני ושואל: מי את?! איפה היית עד עכשיו?
ברוכה הבאה

דפנושית

New member
ידעתי!

אני עוד זוכרת את התגובה שלך לסט תמונות המוזכר לעיל, כשהוא התפרסם

למעלה