Q'ubo parses

Q'ubo parses

ahora estoy en barranquilla escribo a ustedes de la computadora de mi primo, fransisco ufff ahora es el verano en Colombia, y está muy caliente en Atlántico de baquilla barranquilla está "repleto" de carteles de chakirita y Mañana viajo "mosca" a mi ciudad Medellín! espero que ustedes se divierta en jànuka! muaaaa! chaito

12ShakirA12

New member
חוץ מהסוף בקושי הבנתי ../images/Emo6.gif

sorry...ani ichtov ivrit anglit

ani be barranquilla kotevet me majshev shel ben dod sheli fransisco ajsaf ze kaitz be colombia ve meod jam kimat 43 maalot kol barranquilla melea be posterim shel shakira ve majar ani tasa le medellin meod meshamem li po. ben dod sheli lomed, ve asur li latzet leistovev ba rejov ki yesh po jashash le pigua mekava she neenim be hanukka neshikot.... derej agav yesh zameret she mejaka et shakira...

El Argentino

New member
חחח... ../images/Emo45.gif סתם אהבלה! ../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo6.gif

El Argentino

New member
(תרגום):

סליחה... אני יכתוב עברית אנגלית אני בבראנקיז'ה כותבת מהמחשב של בן דוד שלי פרנסיסקו עכשיו זה קיץ בקולומביה ומאוד חם כמעט 43 מעלות כל בראנקיז'ה מלאה בפוסטרים של שאקירה ומחר אני טסה למדז'ין מאוד משעמם לי פה. בן דוד שלי לומד, ואסור לי לצאת להסתובב ברחוב כי יש פה חשש לפיגוע. מקווה שנהנים בחנוכה נשיקות..... דרך אגב יש זמרת שמחקה את שאקירה

pringles1

New member
../images/Emo122.gifאממ בערך....

היא בברנקיג'ה (ככה כותבים??) היא כותבת מהמחשב של דוד שלה פרנסיסקו היא מספרת ששם זה קיץ וחם מאוד ועכשיו ברנקיג'ה מלאה (נראה לי) בדברים של שאקירה ומחר היא נוסעת לעיר שלה מדלין היא מקווה שאנחנו נהנים פה בחנוכה נשיקה ביי ככה בערך... בטח אל ארגנטינו יסדר את זה טוב יותר

El Argentino

New member
(תרגום):

עכשיו אני בבראנקיז'ה אני כותבת לכם מהמחשב של בן דוד שלי, פרנסיסקו אוף עכשיו זה קיץ בקולומביה, וחם מאוד בצד האטלנטי של בראנקיז'ה בראנקיז'ה ממש מלאה בכרזות (פוסטרים) של שאקיריטה (חח...) ומחר אני נוסעת "זבוב" (חחח... מה זבוב? איזה סלנג קולומביאני הופה! תדברי איתי ספרדית ארגנטינאית בבקשה!) לעיר שלי מדז'ין! אני מקווה שאתם נהנים בחנוכה! מוואא! (
) ביי

ay ya ya ya hombre

prefiero discurso con español de Colombia, nuestros argotes son chistosos sí sabemos ahora es 14:00..mediodía.. en Colombia. y vi el concierto de shakira con carlos vives gloria de estefan willie colon de 95 ,uff tengo desilusión porque yo no puedo encontrar a mis amigos de mi escuela, hoy en Colombia son día especial, no porque Navidad... porque su " el día de mentiras" su como en Israel " 1 es abril isaac=sé que usted odio este nombre te quiero muuuuuuco te extraño mi calle: vía poblado 3057, barranquilla....

El Argentino

New member
לא ידעתי שהיום יום השקר בקולומביה!

חחח... אני מקווה שתצליחי למצוא את החברים שלך מתקופת בית הספר, מתגעגע אלייך! (מקווה שגם שאר החבר'ה מכאן)... תודה על הכתובת מקווה שיום יבוא ואצליח לבקר בבראנקיז'ה!!! נשיקות... ובקשה קטנה, תנסי לברר מה קרה עם כל הסיפור הזה של המאבטחים שאיבטחו את שאקירה כשהיתה בקולומביה. שמעתי שהיה בלאגן לא קטן והרבה אנשים כועסים על הצוות שליווה אותה שם...

mi dulce ezequiel

pregunto mi familia acerca de los problemas de shakira con su seguridad,. pero ellos no saben acerca de eso.. y yo no oí acerca de eso en las noticias lo siento papi....

12ShakirA12

New member
אה אה אהההההה

הבנתי!
תודה לכל המתרגמים
ולוסיהההה תעדכני אותנו מידי פעם איך הולך שם בקולומביה

Moor 87

New member
אין איזה הופעה של שאקירה

במקומך לא הייתי נוסע לחול אם אין הופעה של שאקירה ... במיוחד שבאופק יש סיבוב הופעות כי מי יודע אם היא תגיע לכאן...

12ShakirA12

New member
היא נסעה למשפחה שלה בלי קשר לשאקי

קצת אמונה ושאקי תהיה גם פה

למעלה