Quantum Leap

slide2129

New member
Quantum Leap

היי לכולם, שמי סלייד ואני חדש כאן בפורום. רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים שאוהבים את הסידרה Quantum Leap. שאלה נוספת היא, האם כדאי לי להקליט את הסדרה? אני יודע שאנחנו בפרק הרביעי, וגם אם אני אקליט, אני אקליט את זה עם הפרסומות. מה אתם חושבים? והאם בכלל (מחזיק חזק אצבעות) ערוץ 10 מתכוון לשדר את כל הסדרה?

dht16

New member
ברוך הבא לפורם

אך קוראים לסדרה בעיברית ? למרות שבט אני לא צופה בה אם היא משודרת בערוץ 10. אני כמעט ולא צופה בו

ברינסלי

New member
ערוץ 10 אולי *מתכוון*, אבל../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

מה ייצא בסוף אפשר רק לנחש. אכן זמן מצויין להתחיל הקלטות - עקב אירועי תחילת השבוע שעבר נוצר אצלם כנראה איזה בלבול, וכמובן, מאחר שלאף אחד שם לא ממש אכפת שכבר שודרו 20 פרקים, הסדרה משודרת עכשיו שוב מהתחלה. בהחלט כדאי להקליט! לדעתי זו אחת מסדרות המד"ב הטובות ביותר אי פעם. חסרונה היחיד (והלא ממש קריטי) הוא שהיא סובלת מ"ניטפיקים" מרובים, סתירות פנימיות ומיני טעויות של חוסר הקפדה, אבל (לפחות בעיניי) עדיין מרתקת, מותחת ומרגשת פי כמה מהרבה סדרות דרמה/מתח אחרות וחדשות יותר. אני כמובן מקווה מאוד שנזכה לראות כמה שיותר, רצוי עפ"י הסדר הנכון וללא הפרעה, אבל כנראה שזה יותר מדי לבקש.

slide2129

New member
ערוץ 10 - מה יהיה איתו?

אי אפשר להבין את הערוץ הזה. במקום לשפר אותו, הם הורידו את זינה - כבר חשבתי שאין יותר מה לראות בערוץ, אבל אז הם שמו את זינוק לאתמול ברצועה יומית- מה שגרם לי להתמכר לסדרה הזאת בשנית. אני לא יכול להגיד שאני לא שמח שהם שוב שמו את 4 הפרקים הראשונים, כי פיספסתי אותם וכך הייתה לי (ויהיה לי ביום ראשון)הזדמנות לראות אותם. השאלה היא מה יהיה הלאה??? דמיינו לכם: מגיעים לפרק 50 ופתאום שמים שוב את הכל מהתחלה! הייתי מעדיף שהסידרה תשודר בערוץ 3 (כמו שפעם שודרה), כי אז היה אפשר להיות בטוחים שהסדרה תשודר בקביעות ובלי הפרעות (שלא לדבר על פרסומות), וכן היה ידוע שנזכה לראות את כל הפרקים, כמו גם את הפרק האחרון (שאותו אגב לא ראיתי עד היום).

אני מעריצה ענקית של קוונטום

מקליטה את כל הפרקים, אפילו עכשיו כשהווידאו שלי שבק! יש לסדרה 97 פרקים סה"כ. היא משודרת במשבצת שידור יומית, רחוק רחוק מהפריים טיים. למה שתהיה לערוץ 10 לשדר אותה עד סופה? מה גם שהעונה האחרונה היא המדהימה מכולן. סוזן

with a little help from my friends

ביקשתי סיוע מכמה חברים... ומכמה אנשים בשמפחה. (מפתיע, לא?) לא שיש לי זמן לצופת בהכול, אבל בכל זאת..

slide2129

New member
../images/Emo26.gifשאלה

את מקליטה עם הפרסומות? כי אני מתכנן להקליט את הסידרה החל מיום ראשון ועדיין לא יודע. נ.ב ממש מבואס שלא חשבתי להקליט מהתחלה, במיוחד שהייתה הזדמנות לכך שבוע שעבר.

shnashit

New member
אני מציעה ../images/Emo41.gif

לכולכם להקליט כמה שיותר, כי נראה שבקרוב לא יהיה יותר ערוץ 10 וגם לא Quantom Leap.. ודרך אגב, סדרה מעולה, מזכירה לי את הימים היפים של "Jump Street 21" (אוף, מתי כבר יסדרו את החילוף בין עברית לאנגלית ב-Windows?), לפני עשר שנים בערך.. למישהו יצא לראות את הסדרה "האחרים" שמשודרת בערוץ 2 בלילה ביום שבת?

slide2129

New member
../images/Emo41.gifאפשר להרגע../images/Emo41.gif

היום צילצלתי לערוץ 10 , ושאלתי אם הם מתכוונים לשדר את כל הפרקים של זינוק לאתמול, הם אמרו לי שכן, שהם רכשו את כל הפרקים בסידרה ושזו סידרה קבועה שלהם, אשר תשודר עד סופה.

slide2129

New member
רק עכשיו שמעתי../images/Emo7.gif

מה יהיה על QUANTUM??? אין אפשרות לבקש מערוץ 3 לשדר שוב את הסידרה? או , אין אפשרות לקנות מערוץ 10 את הסידרה? (צרכן פרטי) עד שסוף סוף שמו את הסידרה הגדולה הזאת, עד שסוף סוף יש לי הזדמנות לעקוב אחר כל פרק ופרק ולראות את כולה, עד שסוף סוף יש לי הזדמנות לראות את העונה האחרונה, שמעולם לא ראיתי
. מה יהיה הסוף??? אז יש סיכוי שערוץ 3 יסכים לשדר את הסידרה הזו שוב?

slide2129

New member
*******שאלה*******

ערוץ 10 רכש את הסידרה, ואם הוא יירד סביר מאוד להניח שהוא יירצה למכור את הזכויות למישהו, לא? הרי אם לא, הם ממש יפסידו כספים על כל הסדרות שהם רכשו(לכן בטח ירצו למכור את הסדרות). האם אפשר לקנות מהם קלטות או משהו? פעם שמעתי שיש סדרות בערוץ 2 שאפשר לרכוש מערוץ 2. או שלא הבנתי נכון? ואם לא. אז יש בכלל משהו שנוכל לעשות?????

slide2129

New member
אז במילים אחרות....

אם ערוץ 10 נופל, אז אנחנו נופלים יחד איתו בנושא קוונטום? ואז אולי בעוד 10 שנים נוספות תיהיה לנו שוב הזדמנות לראות את הסידרה.

slide2129

New member
ועוד דבר שחשבתי עליו../images/Emo57.gif

גם אם הערוץ ייסגר, הוא לא ייסגר מיד. ואולי ייקח לו חצי שנה עד שייסגרו אותו (בדיוק עד סיומה של קוונטום). אני מקווה מאוד שאני צודק.

למעלה