Quantum Leap ממחר כל יום

Quantum Leap ממחר כל יום

בערוץ 10, בשעה 15:10, ימים א-ה. <אנחה> אז עכשיו יש לי שלוש סדרות שאני מקליטה באופן יומי: מקגייוור, קוונטום ומשבוע הבא באפי... אולי כדאי שאני אתחיל לרכוש קלטות וידאו בסיטונאות! סוזן

ברינסלי

New member
לאאאאאאא!!!!!!../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כמו שבטח מובן מהכותרת, בשעה הנ"ל במשך השבוע אני נמצא הרחק מכל מכשיר טלוויזיה, וגם אם היה כזה, אין שום מצב שהייתי יכול לצפות. ואל תדברו איתי על הקלטות, זה דורש מבצע רציני. כל שבוע, כל השבוע? אין מצב שאני יכול לעמוד בזה. למה הם עושים לי את זה? עשר שנים, לעזאזל, אני מחכה לסדרה הזו!!! עד שסוף סוף יש למה לחכות בטלוויזיה כל השבוע! לא יכלו להשאיר את המצב הקיים? מן הסתם הם גם הורידו אותה מהמשבצת הנוכחית של שבת, נכון? באמת כל הכבוד להם!
לפחות הם מראים סוף סוף שהם יודעים לזהות הצלחה אמיתית. אם יש סדרה שמגיע לה שידור יומי, זו הסדרה. אבל מה זה עוזר לי עכשיו
מה עושים

dylan

New member
צודק, אוף איתם! למה לא בערב???

או בלילה? לפי דעתי זאת הדרמה הכי טובה ששודרה בטלוויזיה, פשוט סדרה גאונית! וקומנדר אם לא אכפת לך אז אני אשתמש בציטוט שלך "תודה,תודה,תודה,תודה" על המידע

green lantern

New member
סחר בקלטות../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

יש רק בעיה אחת ויחידה עם הסידרה הזאת... היא מציות והיא לא פאסה ולא שמאסה ... אבל היא משודרת אחרי ד"ר סלואן חוקר(לא שהיא לא יפה) הסידרה הארוכה בתבל .... מישהו יכול לבסר נא לי איך נגמר ביום שבת הפרק?

עדכון בנודע לקוונטום ליפ!

קודם כל, הפרקים מתחילים בשעה 15:00! דבר שני, הם מתחילים מהתחלה! דבר שלישי, הם ישדרו גם את הפרקים שדילגו עליהם בשבתות. סוזן

ברינסלי

New member
ז"א שמחר פרק 2 (המרצה לספרות)...../images/Emo7.gif

שהם דילגו עליו בשבת לפני שלושה שבועות. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...
נראה אם אני אוכל לארגן שזה יוקלט...

ברינסלי

New member
ולא רק קוונטום...../images/Emo10.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הם החליפו את כל רצועת שבת אחה"צ: איפה זינה? איפה "הבלתי נראה"? ועוד. מה כבר עשו להם סדרות הרכש התמימות האלה? שיקצצו את הכשלונות הביתיים למיניהם. אני לא צופה בכלום שם אז אל תבקשו דוגמאות, אבל לא ראיתי טענות או ביקורות כלפי הרצועה של שבת. אם זה עובד, למה לתקן את זה?

הטרילוגיה הנורדית המקסימה ביופיה!

וכמובן, (יכול להיות שזה קצת
ספוילר
, אז אם אתם לא רוצים ספוילרים, אפילו שזה ספוילר מאד קל, מאד ברור מאליו, ומאד מאד ידוע כבר ממילא, זה הזמן להפסיק לקרוא). תחיתו הבלתי ניתנת לערעור של הסאבטקסט!

חמישית, אבל לא ברביעית!

מה אתה צוחק? הסאבטקסט עבר מטרמופוזה בעונה הרביעית, אבל הוא נוכח יותר משאר ב3 העונות שקדמו לה. רק תחשוב על הסיטואציה עם נג´ארה... סוזן

ברינסלי

New member
קומנדר, את מתכוונת...

"מאז שודרה לראשונה" בארץ? כי הסדרה יצאה ב-89´, ולי זכור שצפיתי בה לפני משהו כמו שמונה-תשע שנים.

ברינסלי

New member
ולא ידעתי... לעולם לא אסלח לעצמי.../images/Emo7.gif

אני זוכר במעורפל רק את השידורים המקוריים כמה שנים לפני כן... אם רק הייתי יודע...

למעלה