Qtek Pocket PC 1010 ?

שגיא24

New member
Qtek Pocket PC 1010 ? ../images/Emo4.gif

אולי תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגן. מציעים לי דרך העבודה לשדרג את מכשיר הפוקט שלי ל-Qtek. אצלי יש כרגע Compaq Pocket Pc 3900H Series ואומרים לי להחליף לחדש. אינני מבין מה זה בדיוק Qtek והאם זו המצאה ישראלית? אני רואה שיש לזה גם אתר בעברית.

raananta

New member
מעט על המכשיר

המכשיר הנו מחשב כף יד בעל מערכת הפעלה PPC, משולב עם מכשיר טלפון סלולרי ביחידה אחת. היתרון של מכשיר כזה הוא בעיקר כאשר צריכים תקשורת אינטרנטית זמינה ומובנית במכשיר ללא הצורך בחיבור ה-PPC ע"י כבל, IRאו BT לסלולרי. אני באופן אישי לא מכיר את סדרת ה-3900 של HP וגם לא את ה-Qtek לכן אמנע מלהביע דעה למרות שעל פניו נראה ה-Qtek כמכשיר ש"עושה כמעט הכל". לידיעתך בשוק כבר קיים דגם יותר מתקדם הידוע בשמו XDA2 ובקרוב גם XDA3, לכן אם אתה שוקל לרכוש מכשיר כזה השווה מחירים, ייתכן ושווה לבדוק את המכשירים החדשים?! הנתונים שלהם טובים יותר.

AYELET1

New member
נדמה לי שבמקרה של הברנש,

אין בודקים את שיני הסוס שמקבלים במתנה. כלומר ניתן לבדוק את השיניים, אבל הבעיה מתחילה עם בדיקת שיני הסוס המתקדם יותר, או הסוס שכלל עדיין לא נולד

raananta

New member
אפשר עוד לגלות שיניים כחולות ../images/Emo3.gif

ואני לא יודע מה זה אומר על הסוס במידה ויש לו שיניים כחולות

AYELET1

New member
זה אומר שהוא אחלה סוס (Y)

כידוע לך אני מכירה די מקרוב סוס כזה... הוא סוס מעורר התלהבות (מי יתנני סוס כזה....)

2cookie

New member
התשובה פשוטה מאד

האם אתה מוכן להתפשר על מסך וביצועים תמורת יכולות סלולאריות משולבות? אם התשובה היא כן, שדרג. אם לא, אז לא.

שגיא24

New member
לא בטוח

זו רק אופציה כרגע. עד כמה הביצועים פחות טובים והמסך פחות טוב?

2cookie

New member
ביצועים- מעבד סטרונג ארם ישן

במהירות 206 מגה הרץ לעומת מעבד PXA255 במהירות 400 מגה הרץ. מסך- 65000 צבעים, 3.8 אינצ' ב3950 לעומת 4096 צבעים, 3.5 אינצ' ב1010.

mikeoreli

New member
אני מסכים עם קוקי

אם אתה צריך סלולאר במחשב כף יד וזאת האפשרות היחידה שמציעים. שדרג. אם לא. תשאר עם ה3900. הוא עולה על הקיוטק 1010 בכל תחום למעט הסלולאר.

למעלה