QR משתחרר

gsteel

New member
QR משתחרר

שלום, הQR בגלגל קדמי (סטאמפ') מתוצרת ספשלייזד משתחרר, מה ניתן לעשות? תודה.

lotancycle

New member
למה אתה מתכוון?

למה אתה מתכוון? הידית פשוט נפתחת מעצמה? הוא לא מחזיק כמו שצריך? ....

gsteel

New member
המשך...

לאחר הידוק (חזק!) של ידית ה QR (בגלגל הקדמי), לאחר רכיבה של שעה - שעתיים, הידית מתרופפת מעט ואינה מהודקת כפי שהיה בהתחלה דבר שגורם לתזוזה קלה אך מפריעה (ומסוכנת?) של הגלגל הקדמי. הQR כאמור הוא מתוצרת ספשלייזד, האם ניתן לתקן או שעדיף להחליף? מה עלות משוערת של QR פשוט שעושה את העבודה? תודה.

לQR פשוט

כמה עשרות שקלים, ליותר איכותיים מאה עד כמה מאות שקלים. לדעתי זה מגיע בזוגות קידמי ואחורי. וכנראה שההברגה של ה QR נהרסה ולכן ברגע שמופעל עליה לחץ היא משתחררת. בברכה סיון.

orgol

New member
שווה ניסיון...

תנסה לשמן את הציר של ידית הQR. לא פעם קורה שבגלל חיכוך גדול מידי בידית, אתה מרגיש כאילו סגרת חזק, אך למעשה הציר לא סגור כמו שצריך... נסה את זה לפי שאתה מחליף. יום שווה. :)

lotancycle

New member
אכן מסוכן

התרופפות הגלגל הוא אחד המקרים היותר מסוכנים באופנים (ראיתי דברים, אני לא ארחיב). כמו שכבר נאמר פה, נסה לשמן, אך אל תיקח סיכונים מיותרים ברכיבה. אל תשמן בכמות יתרה כדי שהוא לא יפתח בקלות יתרה. כמובן תבדוק את הגלגל (שהוא יושב טוב, יציב, וחזק) אם זה לא עובד כנראה שתצטרך להחליף. יש חנויות שיכולות (בנוסף לתיקון באופנים או בגלגל) להחליף את הQR באחד משומש במצב ממש אבל ממש טוב. אני לא יודע אם לכול אחד, אני לקוח קבוע של SCOTT HAIFA והם החליפו לי כמה פעמים ללא תוספת תשלום, דפוק בכחדש. אם זה לא ילך, תצטרך לקנות אחד. לדעתי אין סיבה ללכת על יקרים מדי, כולם חזקים ומחזיקים. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

gsteel

New member
תודה על הפתרון

הגאוני, אני כבר בדרכי ליישם אותו. האם באותה הזדמנות להחליף גם את הQR או להעביר לשלדה החדשה? הרבה בריאות.

למעלה