QQQ.co.il

דנה... ../images/Emo46.gif האתר שלך דפוק ../images/Emo31.gif

אין לך מה לעשות חוץ מלעשות פירסומת לאתר דפוק בכל חדרי הפורום? פרנציפ אני לא יגלוש שם......... אופנוען ששונא שמסיטים לו את הכידון...

ואני חשבתי שאופנוענים יותר חכמים

ולא נכנסים לחורים לא מוכרים חסרים לך ריגושים שדווקא הלכת ל QQQ של דנה? מיכאללה בתכנית שיקום לאופנוענים

מיכאלה...אופנוענים נכנסים לכל חור..

ובמיוחד עם הוא לא מוכר.ועדיפות לכחולות... איפה את משתתפת בתוכנית שיקום?אפשר להצתרף? ולא... הם לא יותר חכמים<יש גם נפילות>. תגידי את בלונדינית??? בעסה... אופנוען שגם הוא במצב רוח קרבי

אילה.

New member
בוא, בוא שנייה...

בוא תשכב, תירגע... תן לי לגעת לך שם בכתפיים, לעסות את המתיחות, לרפות את השרירים... תן לי למרוח את כל גופך בשמן ולהחליק את ידיי עליך, בדיוק במידת הלחץ הנכונה... לפגוש את המקומות המוחזקים שלך ולעסות אותם עד לרוך... בוא... מה, נרדמת? אילה מהשירות להרגעת אופנעים קרביים

ב- אופנ נעים...

אכן זה מרגיע לקרוא את הטקסט...מערפל את עיניי ממוסס את חושיי... מרגיע... כחולה יש לך את זה!!! אופנוען רגוע...... ......

מיכאלה לה לה...

הקשחתי לרגע יריתי ישר על עצמי כעסתי וזה כבר עבר קראתי כתובייך בחנתי חברותייך וזאת ההזדמנות להגיש את ההתנצלות... כי ביקורת ישירה זאת המטרה קבלי פה בפורום לפני כולם זרים של פרחים מכל העולם אופנוען שמתנצל...

למעלה