QA

SoftWhere

New member
QA

אני בוגר טרי במדעי המחשב של האוניברסיטה הפתוחה. יש לי ציונים טובים (ממוצע 94) אך אני חסר ניסיון לחלוטין בתחום. אני מחפש כבר שלושה חודשים. האם לדעתכם כדאי להתחיל ב- QA (ב- Mercury) בתקווה שבהמשך יתנו לי לעבור לפיתוח? כמובן שבכלל לא בטוח שאני אעבור את כל שלבי המיון אך אני רוצה לדעת אם כדאי לשקול עבודה ב- QA בתור התחלה. עד עכשיו פסלתי לגמרי את הכיוון הזה. האם זו עבודה משעממת כמו שזה נשמע? אלה מבינכם שמקללים את המדינה ומאשימים אותה במצב מוזמנים לעייין ב- http://heather.cs.ucdavis.edu/itaa.real.html אולי הביקוש למקצוע שלנו לא גדול כמו שהוא נראה. רק המוכשרים מצליחים להשתלב בתחום וגם למי שמצליח קשה לשרוד.

אפרתש

New member
יכול להיות מעניין

אבל בשביל לדעת את זה, צריך לשאול אנשים במקום בו אתה מתכנן לעבוד. יש מקומות שבהם נותנים לאנשי QA משימות מאד מוגדרות, שבלוניות, שאפילו לא צריך לדעת בהן לתכנת. יש מקומות שנותנים לאנשי QA להיות אחראים וראש גדול (ואז אפילו אם אין הרבה תיכנות, יש ענין ואתגר), ויש מקומות שנותנים לאנשי

אפרתש

New member
נשלח מוקדם מדי -

יש מקומות בהם אנשי QA מתכנתים. לא בדיוק את התוכניות הכי חשובות שיש, אבל זו הזדמנות להתאמן. וגם - הזדמנות לעשות רושם טוב, ואולי להתקדם למשהו אחר.

חופר 11

New member
עבדה QA

שלום לך אני רוצה לדעת QA כמה דברים.. האם צריך להיות מתכנת כדי לעבוד שם ... יש לי ידע במחשבים... מה אני צריך לדעת כדי לעבד שם... אולי אתה מכיר מקומות שמחפשים עובדים באיזור חיפה קריות.. ללא נסיון בתחום אבל אפשר להתקדם שם...

tamirshai

New member
מעניין

עם ממוצע 94 באו"פ הייתי מצפה שיריבו עליך חברות. זה בהחלט מוכיח על רמה גבוהה מאד. או שהמעסיקים לא מבינים מהחיים שלהם או שאתה לא מפיץ את קורות החיים שלך בצורה יעילה מספיק. באשר ל-QA - אם אתה מרגיש שפיתוח זה מה שמעניין אותך, תן לזה עוד קצת זמן (ולא ש-QA זה פחות).

pixiER

New member
דוקא שם

יש מצב שה QA מענין, כי זו חברה שמפתחת את הכלים האוטומטים ל QA, אז אני מניחה שהיא לא משתמשת בהם ברקורסיה לבדיקות שלהם
ויש אנשים, שבעיניהם QA זה מאד מענין, השאלה אם זה מענין אותך. אתה יודע, לא כולם חייבים להיות מתכנתים... וגם ב QA מתקדמים להיות ראשי צוותים, מנהלים וכו...

למעלה