Q10

Q10

שואלת עבור אמי - קרובה לגיל 70, כבדת משקל, חסרת אנרגיות. נוטלת צנטרום סילבר על בסיס יומי, בנוסף לכדורים המטפלים ביתר לחץ דם וסכרת. חברה המליצה לה על Q10. אמא שלי מטפחת תקוות בהכל, ובאותה נשימה היא גם חסרת ציפיות. האם כדאי לה להוסיף לתפריט הכדורים שלה, גם את ה Q10 (וזאת בהתאם לנתונים "היבשים" שמסרתי בהודעה)? תודה מראש.

קו אנזים Q-10

שלום רב, קו-אנזים Q10, הוא חומר דמוי ויטמין הנמצא באופן טבעי בכל תאי גוף האדם. רכיב זה הוא נוגד חמצון רב-עוצמה, החיוני ליצירת אנרגיה בגוף ונמצא בריכוז גבוה מאוד בשריר הלב, המוח, הכבד והכליות. קו-אנזים Q10 משפר את תפקוד הלב ומחזק אותו. כמו כן, Q10 מסייע בהורדת לחץ דם גבוה ומשפר את זרימת הדם. תוספת של קו אנזים Q-10 בהחלטת יכולה להגביר את האנרגיה. אני ממליצה לאמך בחום על תוספת של קו אנזים Q10 נוטרי נאנו של חברת סולגאר. Q10 נאנו נספג טוב יותר מכל מוצרי ה-Q10 הקיימים כיום בשוק ומבטיח זמינות ביולוגית מקסימאלית. הנחיות נטילה: כמוסה אחת ביום, עם אוכל. לא בערב. בנוסף אני ממליצה לה על מולטי ויטמין עשיר כמו VM2000 של סולגאר. זוהי פורמולה מתוחכמת המכילה מינונים עשירים במיוחד של ויטמינים ומינרלים, וכוללת שילוב ייחודי של נוגדי חמצון, קומפלקס ויטמיני B, מינרלים בעלי קשירה אורגנית פטנטית ושילוב מיוחד של צמחי מרפא. בפיתוח הפורמולה הושם דגש מיוחד במינונים עשירים של רכיבי תזונה חיוניים, בשילוב יכולת ספיגה והטמעה מרבית בגוף. פורמולה זו הותאמה במיוחד לצורכיהם של אנשים מבוגרים ואוכלוסיית גיל הזהב, אשר להם צרכים ספציפיים הנובעים ממחלות תלויות-גיל וספיגה הולכת ופוחתת של רכיבי תזונה ייחודיים. הנחיות נטילה: טבלית אחת ביום, עם האוכל. לא בערב. גורם לשתן צהוב זרחני. רצוי להרחיק את נטילת תוספי התזונה במרחק של שעתיים מנטילת תרופות המרשם. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

ואל תשכח, הכול של סולגאר

הפרסום הסמוי עובד

תיקון

הרשה לי לתקן אותך, לא מדובר בפרסום סמוי. הפורום הוא בחסות סולגאר ואני יועצת של חברת סולגאר ועל כן אמליץ על תוספי התזונה של חברת סולגאר. יום טוב עדי ישראל

זאת השיטה שלכם? למחוק הודעות?

אני ממש לא מבין. רשמתי לכם שהמוצרים שלכם יקרים ובמקום להתמודד אתם מוחקים. אבל למה אתם כאלה יקרים?‬ בשונה מתחום הקוטג', בתחום התוספים יש באמת תחרות. והרבה פעמים אני יעדיף תוסף דומה זול יותר של חברה אחרת. ואל תסבנו אותי עם עיניינים של איכות. כל התוספים האלה מוכנים בצורה זהה ודומה ועובדים אותם ביקורות איכות ושוב אני רושם שזה לא כמו קוטג'. אנשים לא יעשו נגדכם קמפיינים של חרם בפייסבוק. אנשים פשוט ילכו לחברות המתחרות ויקנו את המוצר במחיר זול יותר. אתם מאבדים לקוחות אפילו בלי לדעת שזה מה שקורה לכם.

ככה זה סולגר חברה גדולה

ולכן יכולה להשתלט על כל הפורומים של תוספי תזונה ולהכתיב מי ימליץ ועל איזה מוצרים ואם הוא לא ימליץ על מוצרי סולגר או יעז להביע תרעומת על המוצרים ומחירם הוא פשוט יימחק כמו ההודעה הזו ככל הנראה

riki53

New member
אם כבר מדברים על פרסומת.. גם אתה מפרסם תוספים

מתן שלום. הרשתי לעצמי להסתכל בהסטוריית ההודעות שלך ושמתי לב שאתה עוסק בפרסום תוספי תזונה: קישור לשיחה כך שאני לא מבינה בדיוק את הבעיה שלך? ברור מאליו שבפורום זה מגיבה יועצת של סולגאר, ולכן מובן וברור שהיא גם תמליץ על תוספי תזונה של סולגאר. אתה לעומת זאת מפרסם בפורומים בתפוז ללא רשות, תוספי תזונה מחברה זרה שככל הנראה החלטת למכור את מוצריה בארץ.

תגובה

שלום, ביחס למוצרים אחרים הקיימים בשוק, רצוי לבדוק קריטריונים השוואתיים כגון: זמינות חומר פעיל מול תועלת (תמצית,אבקה), מינון, מרכיבי כמוסה/טבליה, רכיבים טבעיים, קשירות אורגניות לשם ספיגה משופרת וכו'... כמובן שישנו גם נושא האיכות שאין להתעלם ממנו מאחר ומוצרי חברת סולגאר מבטיחים איכות מוצר מהטובות בעולם. ועל איכות לא מתפשרים! התוצאות מוכיחות את עצמן בשטח יותר מ- 60 שנה כל אחת מהחברות יכולה לומר שהיא משתמשת ברכיבים הטובים ביותר אך אנו בסולגאר גם עומדים מאחורי אמירה זו עם סימוכין לאיכות חומרי הגלם ותיעודם. ספקי חומרי הגלם שלנו, הפרוסים בכל העולם, נבחרים בקפידה בהתבסס על עדויות מוצקות לאיכות מוכחת של החומרים שהם מספקים לאורך השנים. ישנה הקפדה יתרה על טוהר המוצר ומוצרינו נמדדים על פי סטנדרטים חמורים בהרבה מאלה הנדרשים והמקובלים בתחום תוספי התזונה, וזאת על מנת להגיע לרמה הגבוהה ביותר האפשרית של טוהר המוצר . חברת סולגאר היא חברה אמריקאית המתכננת, מייצרת ומשווקת את מוצריה ממתקן ייצור אחד בניו ג'רזי ארה"ב המאפשר בקרת איכות קפדנית העומדת בקריטריונים של בקרת האיכות המקובלת בעולם התרופות! השונה מעולם תוספי התזונה... סולגאר ישראל מייבאת את מוצריה מארה"ב דבר המביא לעלויות נוספות של ייבוא. מרבית חברות תוספי התזונה אינן מייצרות את מוצריהן בעצמן כי אם פועלות כמפיצות ומשווקות בלבד (מוצריהן מיוצרים על ידי קבלני משנה שונים!!). דבר המפחית את יכולתן לשלוט בבקרת איכות אמיתית והמוזיל עלויות משניות לחברה. אני מכבדת את הבחירה שלך לרכוש מוצרים של חברות מתחרות. אני מזמינה אותך לפנות בכל שאלה למחלקת ייעוץ וההדרכה הטלפוני שלנו במספר 1-800-350-333 בכבוד רב, עדי ישראל

pita125

New member
שקע ותקע מובטלים - מה הבעיה שלך?

אני לא מבינה מה בדיוק אתה מנסה להשיג? נכנסת לפורום תוספי תזונה שידוע שמנוהל ע"י סולגאר כך שזאת בפירוש לא פרסומת סמוייה. טבעי שבפורום שמנוהל ע"י חברה מסויימת, יומלץ על המוצרים של אותה חברה. אני באופן אישי משתמשת כבר שנים במוצרים של סולגאר ואני מאוד מרוצה ואני ממש לא מסכימה עם הטענה ש"כל התוספים האלה מוכנים בצורה זהה ודומה ועובדים אותם ביקורות איכות" חוץ מזה יתכן שהמוצרים מעט יקרים אבל כל אחד יכול לבחור מאיזה חברה לקנות ואף אחד לא מכריח אותך לקנות מסולגאר. כמו שנכנסת לפורום הזה לשאול שאלות, יכולת באותה מידה להתקשר לחברה אחרת ולבקש מהם יעוץ (יש יועצים לכל חברה).

אני, זה לא הנושא כאן

הנושא כאן זה יוקר המוצרים. לא מזמן דיווחו בחדשות שבישראל המזון התייקר הכי הרבה לעומת אירופה וארצות הברית. אין סיבה ליוקר המוגזם של מוצרי המזון ותוספי המזון השונים.

למעלה