Q Guitar Heroes

CitizenErased

New member
Q Guitar Heroes

תודה לStephie מהפורום הרשמי... חלק מהכריכה של עיתון Q האחרון

CitizenErased

New member
עשרת הדיברות של מאט בלאמי...

(מתוך Q Guitar Heroes) שימו לב לקטע של לדבר עם הרוח של וינסנזו בליני במספר 8.. זה ממש שיעשע אותי

L A D Y B U G 2

New member
חחח איזה קרוע הבן אדם!!!

"I'm trying to trace his ghost right now to help me write songs..." ??? ידעתי שהוא לא מסוגל לרשום שירים כאלו לבדו!!! "a small boy in a big city"
כמוני!!! (עכבר הכפר...חח).

Rock Bottom

New member
חיובי

מימין לשמאל: ג'ו פרי מאירוסמית', דייבבבב גרוהל (אקס נירוונה, פו פייטרס), אחד לא מוכר כזה.. פריק בריטי, סלאש (גאנז, וולווט ריבולבר), |לא מזהה|, ג'ימי פריקין פייג' (אין צורך להציג אני מקווה), ג'ק וויט (שמגניב שהוא נכנס לשם בכלל), ואדג' מיו 2. כל המזהה את הנוסף זוכה בכדור גלידה על חשבונה של נלי מתנת אלדו, סניף עזריאלי.

CitizenErased

New member
אתה צוחק בקשר ללא מזהה נכון?..

כאילו, רק להבין את ההומור.. כי אני מקווה שזה הומור.

CitizenErased

New member
ג'וני מאר.. The Smiths, Modest Mouse...

http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Marr והאמת שנבהלתי מאורון לא ממך כי חשבתי שהוא כתב שהוא לא מזהה את סלאש חחחח רק עכשיו כשהסתכלתי בהודעה שלו ראיתי שה"לא מזהה" זה על ג'וני

Gigantic Boots

New member
אה מגניב. אני מכיר את הסמית'ס....

למה אין כאן את ג'וני של רדיוהד, מבחינת גיטרה הוא הרבה יותר מהפכני מהגיטריסט של יו טו לפחות...

Rock Bottom

New member
או נכון..

ידעתי שהוא מוכר לי מאיפשהו. הדיסק האחרון של מודסט מאוס דווקא מגניב.

tigw

New member
דייב גרוהל?

גיטריסט טוב, אבל לא נראה לי שהייתי מגדירה אותו "guitar hero". אני בכלל מעדיפה אותו מאחוריי התופים. הוא צריך לפנות את מקומו למוכשר אחר. הייתי אומרת בריאן מיי, כמו שמישהו פה כבר ציין.

CitizenErased

New member
לדעתי בריאן מיי וטום מורלו..

מתחבאים בליפה של סלאש.. בריאן מוסיף קצת לליפה מעצמו גם כן.

Runt

New member
ובמצעד שלהם של

Top 20 Greatest Guitar Solos according to Q magazine מיוז מקום 9 עם knights of cydonia!!!
והנה הרשימה המלאה: 01. PINK FLOYD - "Comfortably Numb" 02. QUEEN - "Killer Queen" 03. Tie: LED ZEPPELIN - "Stairway To Heaven" and 03. THE JIMI HENDRIX EXPERIENCE - "Purple Haze" 04. STONE ROSES - "Love Spreads" 05. MICHAEL JACKSON with guest appearance by Eddie Van Halen - "Beat It" 06. GUNS N' ROSES - "Sweet Child O' Mine" 07. THE BEATLES with guest appearance by Eric Clapton - "While My Guitar Gently Weeps" 08. STEELY DAN - "Reelin In The Years" 09. MUSE - "Knights Of Cydonia" 10. FLEETWOOD MAC - "Go Your Own Way" 11. TELEVISION - "Marquee Moon" 12. RAGE AGAINST THE MACHINE - "Bullet In The Head" 13. PRINCE - "Purple Rain" 14. NEIL YOUNG AND CRAZY HORSE - "Like A Hurricane" 15. AC/DC - "Let There Be Rock" 16. THE BYRDS - "Eight Miles High" 17. THE SMITHS - "Some Girls Are Bigger Than Others" 18. DAVID BOWIE - "Moonage Daydream" 19. RADIOHEAD - "The Bends" 20. THE WHITE STRIPES - "Ball And Biscuit"

למעלה