Q-CARDS

liord17

New member
Q-CARDS

היי אנשים מה קורה??? יש לי בגרות בע"פ ביום ראשון,ואני צריך דחוףף את השאלות "לקיוקארדס" של 4 יח'..אין לי זמן לשבת ולרשום אותם לבד כי סבתא שלי בבי"ח ואנחנו נוסעים אליה מחר לכל היום.....אני מזה יודה לכם אם תעזרו לי ... בתדה מראש ליאור

snooPPiT

New member
אמממ תראה..

אין לי מושג מה הכרטיסים של ארבע יחידות אבל זה אמור להיות דומה לאלה של 5, לא ? ובכלל, כרטיסים הם לא לפי מה שהמורה מחליטה ? פחחח אין לי מושג בכל אופן, אני יכולה לסרוק של חמש דחיות של דברים לרגע האחרון מוציאות אותי מדעתי החלמה מהירה ורוב שלומות.

snooPPiT

New member
האמת אין לי שמץ

את לא עושה את הבגרות עם קיו קארדס ?

liord17

New member
אולי...

אולי במקום לדבר ביניכם תנסו לעזור לי!?!??!!?

snooPPiT

New member
אתה לא מבקש עזרה

אתה מבקש שנכין לך את העבודה השחורה אם אתה רוצה לכתוב בעצמך את השאלות ולתת לנו לתקן אותן - מה טוב, יתקבל בברכה. בכל השאר, תעזור לעצמך.

h i l a d i

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד כי גם אם יעזרו לך פה, אתה לא תזכור כלום בבגרות אם לא תעשה את זה לבד אגב, רציתי לנצל את ההודעה ולהגיד תודה לחבר'ה שהיו בצ'ט יום לפני הבגרות שלי, לי כי עזרזתם או משהו(גם) אלא סתם כי הייתם נורא נחמדים ולהשוויץ בציון שלי בבגרות- 93 אני מאוד גאה בו, חשבתי שאני אקבל פחות(כי גמגמתי... :( ) תודה :)

מדויק... אנחנו לא נעשה עבורך את

העבודה בדיוק מהסיבה שעדי נתנה - במקום לעזור לך אנחנו רק נפגע בשליטה שלך באנגלית וזו לא מטרת הפורום. עדי - האם לא אמרתי, "I predict that you would do just fine?"... אפשר היה לראות על האנגלית שלך שהיא תשמש אותך נאמנה... (ואני משוכנע שהבוחנים מסתכלים מעבר ללחץ [הגורם מספר אחת לגמגום במבחנים בע"פ]).....

h i l a d i

New member
אמרת וצדקת...

ומזל שביררתי איך אומרים תנועות נוער כי זה נתן לי נושא לשיחה... וגם הרבה אצלינו קיבלו מתחת ל-90... ויש לי שאלה- מה הייתה המטרה של הקמת הפורום הזה? כלומר- כשהקמתם אותו, איך חשבתם על זה?

למעלה